Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – CSM Focșani 2007, victorie în meciul cu echipa lui Bănel Nicoliță

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Găină, Panaite (60 Salaoru), Negoiță – Strătilă (60 Predoiu), Săpunaru, Ciochină (86 Dănilă), Manu – Dascălu (68 Paizan) – Băciuț (86 Pasăre). Au mai fost înscriși pe foaia de joc Apenciucesei, Hoțoi, Damache.

CS Făurei: Toma – Niță, Comșa, Gîță, Agache – Chihaia, Bănel Nicoliță, Gherghișan, Bălan – Stelică Nicoliță, Moise. Rezerve: Chiburță, Vasiliu, Balaban, Costea, Petrescu.

În ultimul lor meci oficial al anului, fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au câștigat sîmbătă, 4 decembrie, pe stadionul Milcovul, în fața CS Făurei în etapa a 15-a a seriei a 2-a a Campionatului Ligii a III-a. Focșănenii au dominat în cea mai mare parte a întâlnirii, au marcat de trei ori în prima repriză, dar pe fondul relaxării de după pauză au primit două goluri, neanunțate prin nimic până atunci. În startul partidei, gazdele au deschis scorul prin Strătilă care a intrat în centru și a reluat cu capul imparabil, din careu, mingea venită din centrarea unui Manu aflat în zi de grație! Manu a trimis de pe stânga în minutul 12 un șut centrare la capătul căruia mingea s-a dus în stâlpul opus al porții lui Toma a revenit în teren fără ca vreun focșănean să o poată valorifica cu un nou gol. S-a făcut 2-0 în minutul 16 când Băciuț a reluat cu eleganță în plasă mingea trimisă de pe stânga de Manu! În minutul 27, Strătilă a făcut dubla cu un șut în diagonală, pe jos, cu care a valorificat asistul oferit de Băciuț.

Cu un Bănel Nicoliță minte limpede la mijlocul terenului și cu experimentații Stelică Nicoliță și Moise în avanposturi, formația din Făurei a creat în câteva rânduri pericol în careul focșănenilor, însă nu a putut lăsa urme pe tabela de marcaj. Începutul părții a doua a meciului a fost la fel de abrupt ca și al primei reprize. În minutul 47, Bănel Nicoliță i-a trimis lung, din vole lui Stelică Nicoliță care le-a luat fața fundașilor centrali ai CSM 2007 și a trimis mingea în gol pentru 3-1. În minutele care au urmat focșănenii au fost aproape de 4-1 prin Dascălu, Săpunaru și de două ori prin Predoiu, Băciuț, însă cei care au înscris au fost oaspeții: în minutul 70, Bănel Nicoliță a trimis lung, în careul focșănenilor unde Bălan a preluat, a fost faultat de Ciochină iar Moise a transformat penaltiul și s-a făcut 3-2!

CSM 2007 trăia déjà periculos în fața unei echipe surprinzătoare în unele momente. În minutul 80 a venit golul izbăvirii pentru CSM 2007: Predoiu a intrat din stânga spre centru a șutat tare, mingea a lovit un apărător de la Făurei, a revenit perfect pentru lovitura cu stângul, imparabilă, a lui Manu! S-a făcut 4-2 și învingătoarea a fost decisă: CSM Focșani 2007.

În minutul 86 al meciului am consemnat încă un debut la formația focșăneană: talentatul Mihnea Dănilă, năcut în 2016, a intrat în teren înlocuindu-l pe Ciochină. În câteva minute a arătat că-și merită locul!

CSM 2007 a fost condusă de pe banca tehnică de Octavian Bucătaru. Principalul Marius Bratu a fost în tribună fiind suspendat pentru patru cartonașe galbene.

Echipa Focșaniului încheie sezonul pe locul 2, la 2 puncte în urma Oțelului Galați și cu 5 puncte mai multe decât ocupanta locului 3, Metalul Buzău.

Campionatul va fi reluat la 12 martie 2022, când CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la Metalul Buzău

Rezultatele etapei și marcatorii

Aerostar Bacău – CSM Râmnicu Sărat 1-0 (1-0). A marcat Pîrciu.
Oţelul Galaţi – Dinamo Bacău 5-0 (4-0). Au marcat Neagu, Cisotti, Crîcimari, Jardan – 2.
CSM Focşani – CS Făurei 4-2 (3-0). Au marcat Strătilă – 2, Băciuț, Manu respectiv Stelian Nicoliță, Moise.
Viitorul Ianca – Metalul Buzău 1-1 (0-0). Au marcat Postolea, respectiv Atomei.
Sportul Chiscani – Sporting Lieşti 0-4. Au marcat Mihu, Chiriac, Călin, Maftei.

Clasament: 1. Oțelul Galați – 37 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 35 puncte; 3. Metalul Buzău – 30 puncte; 4. Sporting Liești – 28 puncte; 5. CSM Râmnicu Sărat – 27 puncte; 6. Aerostar Bacău – 24 puncte; 7. Viitorul Ianca – 19 puncte; 8. CS Făurei – 8 puncte; 9. Dinamo Bacău – 7 puncte; a0. Sportul Chiscani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?