Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

A murit profesorul Cristea Costache

Doliu pentru o comunitate!!
A plecat pe drumul fără întoarcere profesorul Cristea Costache, născut în comuna Boghești, județul Vrancea.
Soț, tată, bunic, coleg, profesor de matematică, director, consătean, prieten, vecin… Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem, pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi!!
A slujit învățământului bogheștean, între anii 1979-1999, unde a fost dascăl și părinte, îndrumător, director, coleg și prieten.
„A fost o onoare și o bucurie să vă fi avut profesor, domnule Cristea! O vitalitate imensă respira din trupul său, din ochii săi strălucitori și inteligenți, iar vocea sa tonifiantă, împreună cu memoria, completau în mod strălucit imaginea marelui dascăl, a profesorului ale cărui lecții de matematică infirmau teoria că matematica ar fi o știință rece. Profesorul Cristea Costache nu a plecat dintre noi! Așa ceva nu se poate concepe! El este și va fi o prezență în viața noastră, în tot ceea ce întreprindem.
În aceste clipe de adâncă mâhnire, suntem alături de familia îndurerată și o asigurăm că profesorul  Cristea Costache nu a murit, ci va trăi veșnic în inimile elevilor săi!”, a transmis Emilia Agache Ifrim, învățătoare la școala din Boghești.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?