Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO și FOTO! Bradul de Crăciun și patinoarul, montate în Piața Unirii. Pregătirile pentru deschiderea Târgului de Crăciun sunt în toi

Pregătirile pentru Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor din Focșani sunt în toi. În această dimineață a fost amplasat bradul de Crăciun în zona tradițională, în fața Palatului administrativ. În fața Ateneului Popular se lucrează la montarea căsuțelor destinate producătorilor locali și comercianților. Tot în zona Ateneului a fost montat patinoarul care va funcționa în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor vor fi deschise luni, 6 decembrie.

Potrivit programului anunțat de municipalitate, activitățile din cadrul evenimentului denumit Târgul de Crăciun ar urma să fie organizate în perioada 6 decembrie-6 februarie, din care expoziția de produse cu vânzare va fi în perioada 6 decembrie-6 ianuarie. La căsuțele amenajate în cadrul Târgului de Crăciun vor putea fi comercializate produse alimentare de tip fast-food preparate la standuri și food-truck-uri, produse alimentare ambalate manufacturate, băuturi calde – vin fiert, ciocolată caldă, ceai, cafea. Pe lista de produse nealimentare se află cele realizate de meșteri populari, de artiști plastici, produsele naturiste de îngrijire personală, cele cu specific de Crăciun sau realizate handmade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?