Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

FOTO! Controale în Piața Agroalimentară și Oborul din Adjud

ACŢIUNI ÎN PIAȚA AGROALIMENTARĂ ȘI OBORUL MUNICIPIULUI ADJUD

Poliţiştii adjudeni au desfășurat astăzi, 3 decembrie, în intervalul orar 08:30-13:30, o serie de controale în Piața agroalimentară și Oborul municipiului Adjud. A fost întocmit un dosar penal și au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea infracționalității stradale, a comerțului stradal ilicit, prevenirea furturilor din buzunare, dar și a răspândirii efectelor pandemiei cu noul coronavirus și fluidizarea traficului rutier pe strada Republicii.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate peste 50 de persoane și au fost controlate vehicule pe strada Republicii, fiind totodată aplicate 29 de contravenții în valoare de 8080 lei. De asemenea, a fost retras un  certificat de înmatriculare.

Polițiștii au efectuat verificări și controale la 15 societăți comerciale, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similar, conform Legii 84/1998.

De asemenea, polițiștii au discutat cu cetățenii, în vederea conștientizării importanței respectării măsurilor de distanțare fizică și de protecție individuală pentru a limita răspândirea virului COVID-19. Mai multe persoane au fost avertizate cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

 Polițiștii vor continua acțiunile pentru menținerea unui climat optim de siguranță și descurajarea comiterii unor fapte ilicite. 

Comunicat IPJ Vrancea din 2 decembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?