FOTO! Polițiști vrânceni, avansați în grad de Ziua Națională a României

0
3241

În acest an, Ziua Națională a fost sărbătorită sub semnul solidarității și al continuării misiunilor de protecție a sănătății. Festivitățile au fost organizate, în cadrul restrâns, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Momentul a fost marcat în sala mare a inspectoratului, în prezența conducerii manageriale, reprezentată de comisar șef de politie Remus Nica și comisar șef de poliție Tulbure Daniel – adjunct al șefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, prin organizarea unei festivități restrânse, la care au luat parte polițiștii avansați în gradul profesional următor, cu respectarea tuturor regulilor de protecție sanitară impuse de situația pandemică în care ne aflăm.

În cadrul festivității a fost prezentată dispoziția de avansare, înainte de îndeplinirea stagiului minim, a unui număr de 19 ofițeri și 19 agenți de poliție, ce au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată și s-au remarcat în mod deosebit.

Condiţia de profesionişti în aplicarea şi respectarea legii îi obligă pe polițiști să asigure un răspuns operativ și ferm în fața oricărei forme de criminalitate, pentru apărarea intereselor legitime ale cetățenilor.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 38 de poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi pentru profesionalismul şi fermitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a adresat poliţiştilor urări de sănătate şi mult succes în activitatea zilnică și le-a reamintit faptul că perseverenţa și competenţa trebuie să se alăture demnităţii puse în serviciul comunității.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here