Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

VIDEO și FOTO! Primarul Cristi Misăilă a înmânat cheile apartamentelor de la blocul Onasis

Primarul Cristi Misăilă a înmânat chiriașilor, în această dimineață, cheile apartamentelor reabilitate din blocul Onasis de pe strada Măgura. Lucrările de reabilitare și modernizare a imobilului au fost realizate cu finanțare din partea Primăriei Focșani și din partea Ministerului Dezvoltării. Apartamentele asigură cele mai bune condiții de locuit, lucrările fiind realizate cu materiale de cea mai bună calitate. A fost amenajat un loc de joacă pentru copii și locuri de parcare.

Înainte de a semna noile contracte, primarul Misăilă a făcut apel la chiriași să întrețină locuințele și să nu facă schimbări în apartamente fără acordul municipalității. „Am stabilit un regulament de utilizare a acestor locuințe, sunt foarte bine executate, cu materiale de calitate. Dacă mai sunt probleme, pentru orice situație să o comunicați colegilor de la Patrimoniu. Să citiți cu atenție contractul, vom face controale periodice pentru a vedea cum întrețineți aceste locuințe. Nu aveți voie să schimbați nimic în apartamente fără acordul scris al Primăriei. Nu cred că trebuie să schimbați ceva în aceste apartamente ținând cont de cum sunt realizate. Am rugămintea să le întrețineți. Întreținerea nu se oprește la ușa apartamentului, întreținerea se oprește la curtea acestui bloc. Este un bloc reabilitat și, față de cum era înainte, arată foarte bine, este loc de joacă, sunt locuri de parcare. Am rugămintea să îl îngrijim, este casa dumneavoastră, nu vreau să ajungem în situația de la blocul G2. A fost reabilitat de domnul primar Bacinschi și am ajuns să îl demolăm”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Chiriașii blocului sunt încântați de calitatea lucrărilor și că pot petrece sărbătorile în casă nouă. „Este super frumos, nu am cuvinte. Acum sunt superbe. Sunt foarte fericită, facem sărbătorile în casă nouă. Să îi dea Dumnezeu sănătate domnului primar pentru că s-a ținut de cuvânt și a spus de la început că așa va fi, să nu ne luăm după lume. Sper ca domnul primar să mai aibă un mandat. Nu e vorba de PSD, de PNL, e vorba ca om. A lucrat cu sufletul. Sunt copii, sunt familii care au nevoie și s-a ținut de cuvânt. Sper să mai aibă multe realizări de acum încolo, multe reușite, să mai ajute pe alții care au nevoie ”, ne-a spus Gianina Camelia Pană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?