Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: De 1 Decembrie, Menarom deschide primul magazin de mobilă din Onasis

Compania vrânceană Menarom deschide, mâine, 1 Decembrie, primul magazin de mobilă din Complexul Onasis. Magazinul are o suprafață generoasă de 300 metri pătrați, unde sunt expuse zeci de piese de mobilier de la producători recunoscuți pentru calitate în industria mobilei. Clienții care vor trece pragul magazinului pot alege din gama bogată de mobilier, precum bucătării, dormitoare, livinguri, camere de tineret, canapele, colțare, mese de bucătărie, colțare de bucătărie.

Magazinul Menarom oferă piese de mobilier, care poate fi configurat astfel încât să se potrivească în fiecare locuință. Clientul vine cu dimensiunile, se face o simulare, astfel încât mobila să se potrivească în cameră. De exemplu, poate fi configurat șifonierul, poate fi schimbată ușa, ușile culisante pot fi o parte din sticlă, o parte din lemn. Poate fi configurat dulapul la dimensiune, cu 2, 3 sau 4 uși. Ușile pot fi individualizate, după solicitarea clientului. Paturile vor fi de mai multe dimensiuni. Bucătăriile sunt modulare, fiind realizate simulări 3D astfel încât clientul poate vizualiza cum va arăta bucătăria cu noile piese de mobilier.

Finisajele sunt de cea mai bună calitate, fiind realizate în fabrici moderne, cu cele mai performante utilaje. Termenul de livrare este între 15 și 30 de zile, fiind mai scurt decât în cazul pieselor de mobilier realizate la comandă. Magazinul de mobilă Menarom vine în sprijinul clienților și oferă plata în rate a produselor achiziționate. Este disponibilă plata în rate, cu 12 luni fără dobândă pentru achiziții mai mari de 2000 de lei.

Magazinul va fi accesorizat cu electrocasnice astfel încât clientul să vadă cum se potrivesc în mobilă. De exemplu, în spațiul cuptorului va fi montat un cuptor real, nu o machetă de carton, să fie ușor pentru clienți atunci vor să vadă cum se potrivește în bucătărie sau în dormitor.

Produsele de mobilier sunt realizate de Laguna, din Sighetu-Marmației și Ambianța, din Republica Moldova. Înființată în 1994, Mobila Laguna este astăzi unul dintre cei mai mari producători de mobilier din Maramureșul istoric. Piesele de mobilier sunt moderne și practice, funcționale și foarte accesibile. Fabrica de mobilă Laguna este renumită pentru fabricarea pieselor de mobilier de calitate superioară având implementat și menținut sistemul de management al calității ISO 9001. Compania Ambianța din Republica Moldova are 20 ani de experiență în domeniul mobilier fiind recunoscută pentru gama largă de produse de calitate oferite la prețuri accesibile.

Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni. „Spațiul din magazinul actual era insuficient, nu puteam expune suficiente produse astfel încât clienții să aibă o gamă variată din care să aleagă piesele de mobilier de care au nevoie. Clientul vrea să vadă produsul, să îl atingă, nu vrea doar să privească o imagine pe calculator. Am ales să deschidem magazinul în Onasis pentru că până acum nu a fost niciun magazin de mobilă în acest complex comercial și vrem să le oferim posibilitatea clienților care vin aici, să poată cumpăra și mobilă”, a explicat Cristinel Brânzei.

Menarom este o afacere de familie dezvoltată de Nicoleta și Cristinel Brânzei în ultimii 20 de ani. În 2001 au deschis primul spațiu comercial în Complex Onasis, unde mărfurile comercializate erau produse autohtone de la fabrici din România. Treptat au fost deschise alte puncte de lucru în același complex comercial, au urmat magazinele din zona Piața Moldovei, extinderea către comerțul cu eletrocasnice iar din ultimul an și produse de mobilier. În acest an, Menarom a deschis la Focșani unul dintre cele mai mari magazine de electrocasnice și obiecte de menaj operat de un comerciant independent din România. Magazinul cu o suprafață generoasă de 1500 pătrați și circa 9500 de produse funcționează în spațiul de pe Calea MOLDOVEI – Șoseaua de centură a Focșaniului, unde a funcționat hypermarketul Zanfir. În Vrancea este singurul mare magazin independent de electrocasnice și menaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?