ULTIMA ORĂ! FOTO! Orbane, vezi că „Grindă” tot la PNL trage. Astăzi, episodul Tănase și oamenii de la piață

0
2226

Îmbrăcați gros, mulți dintre ei, ca don’șoara vice Dimitriu și ca celebrul șofer Zîrnă, chiar cu paltonu’ pe ei, liberalii de la Focșani au pus-o astăzi de-o ședință a Biroului Politic Local (BPL). Printre altele, aveau de discutat urgent cine merită, din „porcoiul” de membri marcanți ai PNL, să facă parte din Consiliul de Administrație de la SC Administrația Piețelor Focșani.

De ce o fi așa frig la partid? N-au plătit factura și le-a tăiat curentu’? Odată cu „Grindă” au plecat și finanțele? Că doar a demisionat din PNL, nu? A plâns, a zis că familia lui liberală e în pat cu PSD-ul, că el nu vrea, dar de fapt nu-l chema nimeni… Dramă totală, nu alta. Și când colo, îngrămădiți, fără distanțare, liberalii de la Focșani, cu Nicu Tănase încă secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, l-au chemat astăzi pe „Grindă” la ședința BPL. Da, pe el, pe deputatul lor drag, pe cel care i-a plantat prin Consiliul Local, prin funcții de conducere în instituții publice, să sugă toți, da, toți, din seva puterii, care le place de nu se mai pot desprinde. Revenind…

Așadar, după episodul de zilele trecute, când prefectele Berbece, ditamai prim-vicepreședintele PNL, a plecat capul și, la comanda lui „Grindă”, i-a chemat pe șefii Poliției la Prefectură, iată că avem astăzi episodul Tănase, care nu uită cui i-a pupat inelul, așa că servește în continuare.

Sursele noastre ne-au relatat că începutul a fost totuși mai greu, dat fiind că prezența demisionarului Ion Ștefan a fost contestată. Chiar așa, cine a mai pomenit ca un ex-liberal, care înjură în prezent actuala conducere centrală a partidului, să participe la deciziile din „bucătăria” internă a unui partid? Păi, mâine-poimâine, se trezesc și cei de la PSD sau de la AUR cu „Grindă” că vrea să le zică ce și cum.

Bine, dat fiind că Ștefan a împărțit cu două mâini funcții pe când era potent în lumea mult prea mare a politicii, nu au fost prea mulți „liberali” din organizația PNL Focșani care să ridice ochii, vocea sau genunchii. A ridicat totuși problema Liviu Macovei, care deși nu face parte din BPL, fusese invitat în calitate de consilier local. Astfel, Macovei l-a chestionat pe Ion Ștefan în legătură cu prezența și scopul vizitei sale în sediu și la ședință. Are măcar „Grindă” o juma de adeziune la PNL în buzunar? Dar, pentru că poate face ce vrea, sprijinit la fiece mișcare de credinciosul secretar de stat Neculai Tănase, „Grindă” nu a dat prea multe lămuriri. A catadicsit totuși să îndruge că va avea un răspuns la final de ședință.

Așadar cei nemulțumiți – din câte știm noi doar unul – s-a(u) ridicat și a(u) plecat. Merg lucrurile brici în PNL Focșani, condus cu mână „forte” de Neculai Tănase, fără a ieși din cuvântul lui Ion Ștefan. Mai puteți, băieți??? E drept, totul se face pe sub mână, astfel că un alt „Grindă”-lover, consilierul local Victor Dumitru, uns de dragostea sa director la Direcția Silvică Focșani, a pus câteva poze curățele pe Facebook, pe transparență, până să ajungă la ședință întâiul încălecător al PNL Focșani.

Domnu’ Orban! Păi, ce faceți? Miroase a trădare. Și, știți cum e: trădare, trădare, dar să știi și matale. Nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here