Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

GALERIE FOTO: Gimnastică – Vrânceanca Ana –Maria Bărbosu, de patru ori aur la Top Gym 2021!

  • Ana-Maria Bărbosu a câștigat medaliile de aur la individual, la paralele, bârnă și cu echipa

Campioana de la Focșani, gimnasta Ana-Maria Bărbosu, a câștigat la competiția internațională de la Charleroi, în Belgia, Top Gym 2021, tot ce putea câștiga! A obținut medaliile de aur pentru primul loc la individual, la paralele, bârnă și cu echipa! În prima zi a competiției, Ana-Maria s-a impus în concursul individual unde pe locul 3, s-a clasat colega ei, Amalia Puflea. Ana-Maria Bărbosu, obținuse recent medalia de argint la individual compus la Campionatul Național de junioare, fiind devansată de Amalia Puflea. La competiția pe aparate, Ana-Maria Bărbosu a concurat, la paralele și bârnă, iar Amalia Puflea, la sol și sărituri, așa cum a decis antrenorul de la lot, Lucian Sandu, care le-a însoțit la Top Gym pe cele două gimnaste. În competiția pe aparate, fiecare țară a avut drept să înscrie doar câte o sportivă. În clasamentul pe echipe unde a ocupat primul loc, România a fost urmată de Germania și Italia.

În urmă cu aproape un an, în decembrie 2020, Ana-Maria Bărbosu reușise o performanță asemănătoare: la Campionatul European de junioare de la Mersin, în Turcia, câștigase medalile de aur la individual compus și cele patru aparate. Top Gym 2021, o reconfirmă pe Ana-Maria Bărbosu drept o mare performeră a gimnasticii la nivelul junioarelor. Gimastica românească și cea internațională o așteaptă cu reușite similare și la senioare, în rândul cărora Ana-Maria Bărbosu va intra de la începutul anului viitor!

Ana-Maria Bărbosu, eleva de la CSS Focșani a profesorilor Daniela Trandafir și Cezar Stoica, și ca și colega ei, Amalia Puflea, împreună cu care a reprezentat România la cel mai bun nivel la Top Gym, se pregătește la CNOJ de la Deva. Ambele sunt componente ale ”Programului Țară, țară, vrem campioane!”, inițiat de Marian Bitang și Octavian Bellu și susținut de OMV Petrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?