Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Futsal, Liga I – Ciorăștenii au produs surpriza campionatului!

  • Sportul Ciorăști – CS United Galați 4-2 (2-1)

Formații

Sportul Ciorăști: Dospinescu, Dumitru, Plugaru, Dudău, Aramă, Mihalache, Marin, Popa, Nistor, Lupu, Crăciun, Mănăilă, Hălceanu, Mazilu.

Antrenor, Marius Cozma

United Galați; Cîrdei, Tacot, Burdujel, Cireș, Păduraru, Araujo, Petică, Toiviță, Crișan, Arhire, Oană, Ignat, Dos Santos.

Antrenor, Florin Ignat

Dacă nu aș fi văzut meciul nu aș fi crezut că Sportul Ciorăști a bătut pe United Galați în Liga I la futsal! S-a întâmplat însă evenimentul – căci asta este victoria Ciorăștiului în fața Galațiului – în Sala Polivalentă din Focșani sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Partida a debutat abrupt, cu golul marcat în secunda 14, de Aramă care a șutat imparabil de la 10 metri lateral, pe jos și l-a susprins pe portarul oaspeților. A urmat o continuă dominare exercitată de gălățeni, întreruptă de contrele rare ale gazdelor. În minutul 5:27 s-a produs egalarea, după șutul lui Petică. Împotriva cursului jocului, unul dintre contraatacurile ciorăștenilor s-a soldat cu golul marcat de Dumitru, tot cu un șut de la distanță, în minutul 11:37. Repriza a doua a adus aceeași desfășurarea a jocului, dar au înscris primii tot ciorăștenii, prin Crăciun în minutul 6:44. Gălățenii au trecut la jocul fără portar, cu cinci jucători de câmp fără folos în fața unei apărăti foarte bine organizate. Totuși, în minutul 18:01, Crișan a redus din handicap, 3-2, și tot el a trimis imediat după aceea mingea în bara porții Sportului. În minutul 18:41, Aramă a mai marcat o dată, s-a făcut 4-2, care avea să fie și scorul final. Și care avea să fie surpriza campionatului Ligii I la futsal! A fost o victorie meritată pentru care ciorăștenii au muncit tot meciul, cu luciditate și încredere în ceea ce pot! Felicitări!

În etapa următoare, la 11 decembrie, Sportul Ciorăști va juca în deplasare la CFR Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?