Fotbal, Liga a III-a – Gălățenii au câștigat mai clar decât arată scorul!

0
353
  • Suporter Club Oțelul – CSM Focșani 2007 1-0 (0-0)

Formații

Suporter Club Oțelul Galați: Ursu – Rus, Iabre, Ghiocel, Niculae – Neagu, Jardan, Denis Cireș, Cisotti – Cîrjan, Nica, Rezerve: Uțiu, Farcaș, Cojocaru, Sîrghi, Vaștag, Dobre, Marc Cireș, Rîpan, Crâcimari.

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Bratu, Găină, Negoiță – Strătilă (72 Pasăre), Săpunaru, Ciochină (87 Salaoru), Băciuț – Dascălu – Predoiu (63 Manu).

Partida dintre primele două clasate din seria a 2-a a Ligii a III-a la fotbal de sâmbătă, 27 noiembrie, de pe Stadionul Oțelul din Galați, dintre formația gazdă Suporter Club Oțelul și CSM Focșani 2007 a curs după scenariul din tur de pe Milcovul, când focșănenii s-au impus cu 3-1. De această dată, deznodământul a fost altul pentru că Dorinel Munteanu, cu marea sa experiență, a găsit antidotul la partitura propusă de Marius Bratu! Echipa sa a exercitat o presiune continuă asupra jumătății de teren focșănene, a blocat din față orice tentativă de contră a oaspeților și i-a ieșit! A câștigat cu 1-0, dar scorul putea fi mai mare dacă mingea ar fi intrat în poarta excelentului Lazăr și nu ar fi lovit barele la șuturile lui Nica, vinclu, în minutul 42 și al lui Jardan, în minutul 71. Golul gălățenilor a fost înscris în minutul 60, când Jardan a bătut o lovitură liberă din lateral stânga de la circa 22 de metri, mingea respinsă de Lazăr a fost jucată în careu, a ajuns din nou la Jardan care a trimis-o cu un șut puternic în poartă. Focșănenii au ieșit la joc în ultimul sfert de oră dar nu au reușit să creeze pericol la poarta lui Ursu. În etapa viitoare, la 4 decembrie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu CS Făurei.

Rezultatele etapei și marcatorii

CSM Râmnicu Sărat – Sportul Chiscani 8-1 (4-0). Au marcat Dogaru – 2, Mihalache – 3, Crețu, Roman, Socol, respectiv Dănilă.
Dinamo Bacău – Sporting Lieşti 1-2 (0-1), Au marcat Brăescu, respectiv Bîrlădeanu, Călin.
Metalul Buzău – Aerostar Bacău 1-0 (1-0). A marcat Stănică.
CS Făurei – Viitorul Ianca 3-3 (2-1). Au marcat Mocanu, Moise, Comșa, respectiv Coman, Cristea, Coteț.
SC Oţelul Galaţi – CSM Focşani 1-0. A marcat Jardan.

Clasament: 1. Oțelul Galați – 34 de puncte; CSM Focșani 2007 – 32 de puncte; 3. Metalul Buzău – 29 de puncte; CSM Râmnicu Sărat – 27 de puncte; 5.Sporting Liești – 25 de puncte; 6. Aerostar Bacău – 21 puncte; 7. Viitorul Ianca – 18 puncte; 8. CS Făurei – 8 puncte; 9. Dinamo Bacău – 7 puncte; 10.Sportul Chiscani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here