Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

UPDATE! Handbal, Cupa Europeană EHF – În Polivalentă, vin islandezii de la Haukar!

  • CSM Focșani 2007 – Haukar sâmbătă, 27 noiembrie ora 18:30, în Sala Polivalentă

  • Partida se dispută fără spectatori!

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 continuă drumul European cu partida pe care o vor disputa sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă, în compania formației islandeze Haukar, în turul al treilea al Cupei Europene EHF. Oaspeții sunt reprezentanții unui handbal a cărui națională participă de regulă la turnee finale al Campionatului Mondial și Campionatului European. Sunt, cu siguranță, peste nivelul luxemburghezilor de la Kaerjeng pe care CSM Focșani 2007 i-a eliminat în turul al doilea al competiției, cu 35-27 și 33-27. Haukar s-a calificat la rândul său, în turul 3, tot cu victorie dublă: 25-14 și 37-25 cu ciprioții de la Parnassos Strovolou. În meciurile din turul al doilea, principalii marcatori ca și portarii de la CSM 2007 și Haukar au avut cifre de performanță apropiate. Principalul realizator de la Focșani, Filip Marjanovic a avut procentaj de 100 la sută la aruncări la poartă finalizate, ca și golgeterul isladezilor, interul stânga Ștefan Rafn Sigurmannsson. De nivel apropiat sunt și reușitele altor marcatori ai celor două formații – Mihăiță Miroiu, Bogdan Rață, Didi Hrimiuc, Attilta Eros, respectiv Darri Aronsson, Halldor Ingi Jonasson, Tjörvi Thorgeirsson.

O comparație a eficienței paradelor portarilor arată astfel: Emilian Marocio, 40 la sută Marius Cloșcă, 33 la sută – pentru CSM Focșani 2007 și Magnus Gunnar Karlsson, 43 la sută și Ștefán Huldar Stefánsson, 35 la sută – pentru Haukar. Datele evoluțiilor din runda a doua a Cupei Europene EHF indică un posibil echilibru la forța de joc. Echipa Focșaniului a dovedit că știe să joace partidele dificile și să le câștige. Așa cum este de sperat că se va întâmpla și sâmbătă seara chiar dacă islandezii alcătuiesc o grupare cu prezență îndelungată în cupele europene, inclusiv în Champion League. Au adică o istorie care îi obligă să se bată la victorie. Focșănenii au, la rândul lor, foame de afirmare Europeană individuală și ca echipă, au determinarea cu care să câștige sâmbătă și apoi să urce în șaisprezecimile Cupei Europene EHF!

Partida va fi arbitrată de Edin Kulovic și Vedad Skaljic, din Bosnia Herțegovina, iar observarea va fi asigurată de turcul Kenan Sivrikaya.

UPDATE! Partida va fi transmisă LIVE pe YouTube și va putea fi urmărită aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?