Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Deputatul Nicușor Halici către USR: Ați promovat în funcții publice oameni incompetenți, care au luat măsuri haotice și care au băgat țara într-o criză fără precedent!

Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a declarat că USR-iștii și-au reluat discursul jalnic cu care au păcălit românii în anul 2020. Asta cu toate că, în perioada în care au fost la guvernare, USR-iștii nu au respectat nici măcar una dintre promisiunile făcute propriului electorat.

„USR-iștii au pierdut un bun prilej să tacă! Nici bine nu au plecat de la guvernare că USR-iștii își reiau discursul jalnic cu care au păcălit românii în 2020. Ipocrizia și tupeul lor nu pot ascunde realitatea. PSD le reamintește USR-iștilor că n-au avut nicio o problemă legată de morală sau de votul românilor, atunci când s-au instalat în guvernul Orban, deși nu câștigaseră alegerile. Așa cum nu au avut nimic de spus, cât au fost la guvernare, și nu și-au respectat nici măcar una dintre promisiunile făcute propriului electorat. Se vede că nu au nici principii și acceptă să fie reprezentați de Dan Barna, un personaj penal, arătând că standardele de moralitate trebuie impuse doar altora. Atunci când erau în guvern, au lăsat spitalele fără medicamente, au lăsat oamenii să moară prin ambulanțe și au adus sărăcia în casele a milioane de români prin liberalizarea haotică a pieței energiei. Dacă aceasta este definiția unui «guvern progresist», atunci PSD nu are nicio remușcare că a înlăturat un astfel partid din guvern“, a afirmat președintele interimar al PSD Vrancea.

Deputatul Nicușor Halici a precizat că USR-iștii, cu „un tupeu golănesc”, susțin în toată mass-media că sunt linșați, că li se iau pe nedrept funcțiile atât de greu muncite, dar nu amintesc nici un cuvânt despre faptul că au blocat aplicarea legii pensiilor sau creșterea alocațiilor.

„Un an de zile s-au luptat parlamentarii PSD cu Barna și Cioloș ca să îi convingă să respecte legea votată și calendarul de majorare a pensiilor și alocațiilor și ei, după ce au refuzat permanent, astăzi spun că pe noi ne interesează funcțiile și nu viitorul copiilor. Dar pe voi ce v-a interesat un an de zile, de nu ați respectat legea și nu ați mărit alocațiile? Poate foamea de funcții și de influență, poate interesul de a favoriza cotizanții de partid sau diverși #rezist! Ați promovat în funcții publice oameni incompetenți, care au luat măsuri haotice și care au băgat țara într-o criză fără precedent. Criză economică, cauzată de liberalizarea prețurilor la energie și gaze naturale! Criză sanitară, cauzată de lipsa medicamentelor și a materialelor sanitare de protecție în lupta cu COVID 19! Criza politică, cauzată de faptul că ați votat împotriva propriilor oameni aflați în Guvernul Cîțu! Și ați reușit să fiți inițiatorii unei crize a investițiilor și a lipsei de finanțare cauzată de Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) care este prost făcut și care a fost acceptat de Comisia Europeană din milă!

Toate acestea arată că USR a fost în opoziție și când era la guvernare. În opoziție față de interesele României și ale românilor, în opoziție față de nevoile oamenilor. Cu lideri sub suspiciunea penalului, oameni care au câștigat alegerile prin furt sau care denigrează orice element social din țară, USR încearcă acum prin lupta acerbă a facebook-iștilor și #-iștilor să scape de povara unei guvernări dezastruoase“, a încheiat președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?