Adjud. O parcare este ocupată cu zeci de mașini scoase la vânzare. Primarul spune că situația va fi rezolvată în scurt timp

0
3675

Un cititor ne-a sesizat în legătură cu ocuparea unei parcări din municipiul Adjud cu mașini scoase la vânzare. Mai mult, el spune că samsarii de mașini îi amenință pe cei care „îndrăznesc” să ocupe acolo un loc de parcare. „Bună ziua. Sunt din Municipiul Adjud și vreau să vă semnalez o problemă. Singura parcare din oraș este ocupată cu zeci de mașini puse la vânzare, iar noi suntem obligați să staționăm pe prima bandă de circulație a străzii principale. Au fost făcute sesizări și degeaba. Nimeni nu ia nici o măsură. Din contra, am fost amenințați cu bătaie de către bișnițari. Poate dacă faceți dumneavoastră un articol, se vor lua și măsurile aferente. Am oprit la farmacie, am găsit un loc liber, iar bișnițarul a început să amenințe că dacă nu-mi iau mașina, o sparge toată. Bișnițarilor nu le face nimeni nimic”, ne-a spus cititorul nostru.

Conducerea Primăriei Adjud susține că știe care este situația legată de această parcare și promite că va rezolva problema până la sfârșitul acestui an. ”Este o situație pe care mai mulți cetățeni ai municipiului Adjud mi-au adus-o la cunoștință prin intermediul mai multor sesizări. Cert este că acel spațiu public cu destinație de parcare se supune reglementărilor Regulamentului pentru parcări de reședință și vom crea acolo, începând cu luna decembrie, locuri de parcare închiriate pe bază de abonament către locuitorii blocurilor din zonă. Urmează ca persoana care folosește în prezent acea parcare să primească o informare prin care îi solicităm să-și mute mașinile din zonă și vom solicita inclusiv sprijinul poliției în acest sens. În caz contrar, conform aceluiași regulament, va fi obligat prin actul normativ aprobat de Consiliul Local să plătească administrației adjudene o taxă de 50lei/mașină/zi”, a afirmat primarul Florin Nechifor. Edilul șef din Adjud a adăugat că este normal ca de acea parcare să beneficieze adjudenii care locuiesc în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here