Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Handbal, Liga Națională – E vremea pentru o nouă victorie!

  • CSU din Suceava – CSM Focșani 2007 miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 17:30

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 va disputa astăzi, de la ora 17:30, în deplasare la CSU din Suceava, ultimul joc dinaintea partidei din Cupa Europeană EHF cu islandezii de la Kaukar. Întâlnirea cu sucevenii capătă, în aceste circumstanțe, o importanță deosebită pentru că poate da seama despre nivelul de joc la care se află focșănenii înaintea partidei din turul al treilea al competiției europene la care participă în premieră. Cele mai recente două evoluții în Campionatul Ligii Naționale ale CSM 2007 au fost sub pretențiile echipei focșănene și ceea ce își doresc de la ea iubitorii handbalului focșănean. După gravul accident de parcurs din meciul de acasă cu Alexandria, a urmat partida de la Dobrogea Sud, unde handbaliștii pregătiți de Dalibor Cutura au arătat o revenire de formă, dar Constanța a fost teritoriu interzis pentru ei. Este adevărat că nu au evoluat la cel mai bun nivel al lor.

La Suceava sunt datori să joace la victorie! Și pentru a avea un moral bun sâmbătă, cu Haukar, dar și ca să se mențină aproape de grupul echipelor de pe locurile de cupe europene. Sucevenii se află în zona de baraj din care pot evada în cazul unei victorii în fața CSM Focșani 2007. În runda anterioară au avut o prestație excelentă și au fost întrecuți cu mare greutate de puternica echipă a Stelei, pe care au condus-o în multe rânduri! Altfel spus, focșănenii vor avea mult de lucru pentru a câștiga pentru că adversarii lor de astăzi au determinare, au calitate și le-au dat de furcă în meciurile cu ei – de pregătire sau oficiale. Dacă handbaliștii focșăneni își vor fi regăsit spiritul de luptă care i-a făcut să fie una dintre grupările cele mai performante din Liga Națională, după jocul cu CSU din Suceava își vor adăuga încă trei puncte celor 19 de până acum!

Partida va fi arbitrată de dobrogenii Mihai Moldoveanu și Adrian Georgescu iar observarea va fi asigurată de Viorel Ciucan, din București. Brigada de arbitri dobrogeni a fost părtinitoare în favoarea Potaissei în meciul din Polivalentă focșăneană, din etapa a 4-a, dar CSM Focșani 2007 a câștigat! Indiferent cum vor arbitra în această seară, este de dorit ca deznodământul să fie același!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?