Bărbatul care a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a lovit nevasta cu lopata, arestat

0
908

Bărbatul din comuna Ţifeşti care a încălcat ordinul de protecţie provizoriu şi şi-a lovit fosta nevastă cu lopata, a fost arestat. Magistraţii Tribunalului Vrancea au desfiinţat sentinţa colegilor lor de la Judecătoria Panciu, prin care propunerea de arestare a fost respinsă, şi au dispus masura arestului preventiv pentru 20 de zile.

Contestaţia s-a judecat luni la Tribunalul Vrancea. Admite contestaţia formulată de Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu şi în consecinţă: Desfiinţează Încheierea din 11.11.2021 a Judecătoriei Panciu şi în rejudecare: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu; dispune arestarea preventivă a inculpatului A (…) T (…) pentru 20 zile începând cu data punerii în executare a prezentei. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă, se arată în hotărârea magistraţilor de la Tribunal.

Bărbatul a ajuns în atenţia anchetatorilor pentru că ar fi încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis pe numele său de poliţie în prima săptămână a acestei luni, şi confirmat de procuror. El şi-a lovit fosta soţie cu lopata. Dosarul este instrumentat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Panciu şi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecăţoria Panciu. Potrivit unor surse oficiale, inculpatul avea emis pe numele său, la momentul comiterii faptei, un ordin de protecţie provizoriu din data de 5 noiembrie a.c. Ordinul provizoriu a fost emis de poliţie şi confirmat de procuror, în urma conflictelor dintre inculpat şi fosta soţie. Astfel, el nu ar fi avut voie să pătrundă în imobilul în care locuiesc fosta soţie şi fiica şi nici să se apropie de acestea. Nu i-ar fi păsat de restricţiile impuse, astfel că, în data de 8 noiembrie a.c, în urma unui conflict pe care l-a avut cu fosta nevastă, a lovit-o pe aceasta cu o lopată. Această situaţie şi nerespectarea restricţiilor impuse, au dus la reţinerea lui şi propunerea la arestare. Atunci, judecătorii de la Panciu au considerat că bărbatul nu trebuie să stea în arest, astfel că au decis cercetarea lui în stare de libertate. Urmare a acestei situaţii, s-a făcut contestaţie iar dosarul a ajuns la tribunal şi s-a dat o nouă soluţie. Potrivit aceloraşi surse oficiale, pe numele său au mai existat şi alte dosare pentru violenţă în familie şi a mai avut şi alte ordine de protecţie emise pe numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here