Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

DJST Vrancea face ierarhia în sportul vrâncean!

  • Structurile sportive sunt invitate să trimită rezultatele la DJST până vineri, 3 decembrie

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va stabili ierarhiile în sportul vrâncean pentru anul 2021, așa cum face de mulți ani, unii mai bogați, alții mai săraci în rezultate. Dar întotdeauna a avut de lucru pentru că sportul vrâncean a produs performanțe chiar și atunci când părea că nu mai are resure să o facă. Tipic pentru un astfel de an a fost 2020, perioadă blocată de pandemie într-o mare parte a sa. La final de an, specialiștii de la DJST au avut ce aduna ca rezultate și au avut pentru ce organiza o ceremonie de premiere, chiar dacă foarte restrânsă.

În 2021, într-o stare de relaxare relativă în materie de măsuri de protecție anticovid, vrâncenii au obținut o serie de performanțe remarcabile la sporturile individuale, ca și la echipe, una dintre acestea, cea de handbal seniori a CSM 2007 urcând în premieră absolută pentru Vrancea într-o cupă europeană în care va juca în turul al treilea! Rezultate de foarte bun nivel au fost și la sporturile individuale – atletism, arte marțiale, judo, gimnastică, motociclism – le-am numit pe cele ieșite mai pregnant în relief – așa că în mod necesar, în decembrie 2021, va fi o festivitate de premiere mai consistentă decât cea din 2020.

Pentru a putea stabili clasamentele, DJST a solicitat structurilor sportive să-i trimită până la 3 decembrie situația rezultatelor din acest an, pe ramuri de sport, categoriile de vârstă la care au concurat sportivii, nivelul competițiilor. În grila transmisă structurilor sportive, sunt solicitate și informații referitoare la locul obținut, data și locul desfășurării întrecerilor, numele antrenorilor care au pregătit sportivii sau echipele. În cazul jocurilor sportive, va fi transmisă componența nominală a echipelor iar dacă există sportivi care au fost selecționați și au participat la activitățile locurilor naționale sunt solicitate rezultatele obținute de aceste echipe.

Modelul de grilă pentru transmiterea datelor către DJST este cel anexat textului, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?