Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! FOTO! Incendiu la un apartament pe strada Cuza Vodă din Focșani!

Detașamentul de Pompieri Focșani intervine cu 3 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și modulul SMURD, la un incendiu de apartament aflat la etajul 2, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani. Au fost evacuate 3 persoane iar alte 5 s-au autoevacuat. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare.

UPDATE! În această dimineață, în jurul orei 9.20, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui incendiu într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuințe, de pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani.

În cel mai scurt timp, s-au deplasat la fața locului 6 echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani, care au intervenit atât pentru evacuarea a trei persoane surprinse în apartamentul incendiat, cât și pentru localizarea și lichidarea incendiului, alte cinci persoane, aflate în apartamentele vecine, autoevacuându-se. Persoanele evacuate au fost evaluate medical de echipajul SMURD prezent la fața locului, neimpunându-se transportul la spital.

În urma acestui eveniment, provocat cel mai probabil de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, au ars articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și mobilier dintr-un hol.

Comunicat ISU Vrancea, 18 noiembrie 2021

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?