Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Motociclism – ”Suntem cel mai puternic club din estul României!”

  • Am titrat articolul cu o afirmație a lui Georgian Mocanu, președintele secției de Motociclism a ACS Odobești care oferă și argumente în sensul celor afirmate: că avem sportivi care participă la toate categoriile și sunt pe podium!

La finalul sezonului competițional 2021, Secția de motociclism a ACS Odobești a făcut un bilanț ale cărui date arată excepțional pentru o structură sportivă aflată, încă, la început de drum!

În circuitul de viteză, Iulian Trifan este pe locul I la categoria SUPERBIKE 1000cc., Marius Ambarus, pe primul loc la categoria Formula 1000 cc., iar Florin Iliescu pe aceeași primă poziție la Cupa Moto RC categoria ROOKIES 600 cc.

La Enduro-Cross regiunea Est, la ATV, pe primul loc la categoria A este Vasile Vlad iar pe locul al doilea, Antonio Spînu.

La Moto Enduro-Cross, Cosmin Minculescu ocupă locul 1 la categoria C și locul 2 la clasa A, iar Adrian Constanda, locul 2 la clasa C.

La Quad, pe primul loc la categoria A este Alexandru Tudor, Răzvan Burlacu, pe

locul 3 la ATV categoria A, iar la Quad categoria C, Costin Opre se află pe locul 2. ”Sunt rezultate excepționale, ce reflectă munca titanică depusă de sportivii noștri și de către Primăria Odobești. Suntem cel mai puternic club de motociclism din estul României pentru că avem sportivi care participă la toate categoriile și sunt pe podium ! Avem rezultate pentru fiecare ramură în parte. Mulțumim domnul primar Nicolaș pentru sprijinul acordat ca să ne putem desfășura activitatea în bune condiții. În 2021 am fost și organizatorii unei competiții Enduro-Cross premieră pentru județul Vrancea. Am creat un istoric al sportului cu motor! Nu în ultimul rând, vreau să felicit pe prietenul meu Florin Bîrlădeanu care a câștigat în fața multiplului campion Ionel Pascota titlul de Campion Cupa Moto RC. Vrancea are sport cu Motor!”, mi-a mai spus Georgian Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?