Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Un bărbat a murit strivit de tractor la Dălhăuți; UPDATE!

Un apel la 112 a anunțat astăzi faptul că un bărbat a fost surprins sub un tractor în satul Dălhăuți din comuna Cârligele. Imediat, la fața locului, s-au deplasat pompierii vrânceni, dar și echipajul SAJ Vrancea. „Persoana extrasă de sub tractor a fost declarată decedată de echipajul SAJ. S-a intervenit cu o autospecială de Descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă‟, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Potrivit surselor noastre, incidentul s-a produs într-o zonă accidentată de pădure, iar cei care l-au scos pe bărbatul de aproximativ 35 de ani de sub tractor au fost câțiva săteni. La sosirea echipelor ISU și SAJ, bărbatul a fost declarat decedat.

UPDATE! Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, „din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 35 de ani, din Poiana Cristei, în timp ce aduna material lemnos rezultat în urma exploatărilor forestiere, s-ar fi răsturnat cu tractorul, suferind leziuni grave. Până la sosirea echipajului medical, bărbatul a decedat. Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă”.

Foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?