Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Universitatea „Dunărea de Jos‟ Galați: 44 de studenți din mediul rural au primit câte un laptop, un rucsac și rechizite necesare studiului

 

44 de absovenți de liceu din mediul rural, care au fost admiși anul acesta pe locuri bugetate, au primit Kit-ul Studentului, care conține un laptop, un rucsac și rechizite necesare studiului. Kit-urile au fost înmânate studenților de Rectorul Universității „Dunărea de Jos‟ din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu și de conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, prorector cu strategii universitare și parteneriatul cu studenții, care este și directorul proiectului din care s-au achiziționat bunurile. „Ne dorim, prin această acțiune, să creștem echitatea socială și să le asigurăm studenților noștri un grad sporit de acces la învățământul superior‟, a declarat rectorul Universității, care le-a urat totodată bun-venit studenților în universitatea noastră.

Vrem ca tinerii noștri studenți, și nu numai, proveniți din mediul rural să se adapteze condițiilor studiilor universitare pe timp de pandemie‟, a spus, la rândul său, conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad. Laptop-urile au fost achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare FDI (fondul de dezvoltare instituțională) cu acronimul Ai SUCCES („Acces și integrare pentru succes – îmbunătățirea accesului și integrării în învățământul universitar și sprijinirea tranziției către piața muncii a studenților din ciclul de licență‟).

Departamentul de Comunicare, Promovare și Relații Publice

Universitatea „Dunărea de Jos‟ Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?