Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Gimnastică junioare – Ana-Maria Bărbosu, cinci medalii la Campionatul Național de junioare – două de aur, la paralele și bârnă, două de argint la individual compus și sol și una de bronz, la sărituri!

  • Raisa Chivu, medalie de aur la paralele

 Campionatul Național Individual de Gimnastică pentru junioare care a avut loc la Izvorani, de joi până astăzi, a reconfirmat valoarea înaltă a școlii de gimnastică de la CSS Focșani. Sportivele clubului au încheiat competiția cu 6 medalii, dintre care trei de aur, două de argint și una de bronz. Ana-Maria Bărbosu a devenit campioană națională la parelele și bârnă la junioare I nivel 6, iar Raisa Chivu, campioană națională la paralele, junioare 2 nivel 4. Ana-Maria Bărbosu a devenit vicecampioană a României la individual compus și la sol, iar la sărituri s-a clasat a treia și a primit medalia de bronz. Raisa Chivu s-a clasat pe locul 5 la individual compus.

Ana-Maria Bărbosu, cea mai medaliată junioară 1 nivel 6 a competiției, se pregătește la Centrul Național Olimpic pentru Junioare de la Deva – coordonator Lucian Sandu, iar la Focșani a fost antrenată de Daniela Trandafir și Cezar Stoica. Raisa Chivu se pregătește la Centrul Național Olimpic pentru junioare de la Constanța, iar la Focșani a fost antrenată de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?