Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Reținuți pentru lipsire de libertate, lovire și tâlhărie calificată

Patru bărbați cu vârste între 24 și 43 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, au fost reținuți, joi, de polițiști Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal lovire sau alte violențe și tălhărie calificată.

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 21 de ani, cu privire la faptul că, în seara zilei de 8 noiembrie, în timp ce se afla în zona unui magazin din satul Jiliște,a fost agresat fizic de mai multe persoane.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștiii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 43 de ani, toți din comuna Slobozia Ciorăști sat Jiliște,  bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

Cei în cauză ar fi acostat tânărul de 20 de ani, pe care l-ar fi lipsit de libertate,  reținându-l în zona magazinului fără voia lui.

Totodată, din cercetări a reieșit faptul că cei patru ar fi lovit victima și i-ar fi sustras portofelul care însă nu conținea sume de bani și un telefon mobil.

În cursul zilei de 11 noiembrie a.c., în cadrul dosarului penal întocmit, au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele celor 4 bănuiți, în urma cărora față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 12 noiembrie, aceștia au fost prezentati Judecãtoriei Focșani, cu propunerea luãrii mãsurii arestãrii preventive. Judecãtorul de drepturi si libertãti a emis mandate de arestare preventivã pentru 30 de zile, pe numele celor patru bărbați.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Focșani, în vederea stabilirii și probãrii întregii activitãti infracționale a  persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?