Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Baschet, Liga Națională – Focșănenii au argumente să încerce să câștige la Craiova!

  • SCMU Craiova – CSM Focșani 2007 duminică, 14 noiembrie, ora 17:00, Sala Polivalenta Craiova

Formația de baschet de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 a obținut în ultimele două etape victorii în fața unor echipe de, cel puțin, același nivel valoric – Athletic Neptun Constanța și Steaua București. Adversara sa din următoarea etapă este peste valoarea celor două și îi va pune, cu siguranță, probleme ceva mai dificil de rezolvat. Baschetbaliștii pregătiți de profesorul Petruț Mihai au arătat o consistentă creștere a omogenității, fac un bun joc de echipă și reușesc să-și pună în valoare și certele calități individuale care îi fac să fie competitivi în Liga Națională din România.

Relevant este că marcatorul cel mai prolific din campionat este Henri Raunaldo Wade Chatman, venit în această toamnă la CSM 2007, iar al patrulea cel mai bun marcator din Ligă este tot un jucător al Focșaniului, Justin Baker. Cei doi americani, dar și colegii lor pot fi contrapondere pentru forța de joc a formației din Craiova. Pentru comparație, vă prezint datele de joc ale liderilor celor două echipe: SCMU Craiova: coșgeter -Michael Rashad Qualls, 22,3 puncte; cel mai bun recuperator – Joshua Daniel Hawley, 8,6 recuperări; cel mai bun pasator – Troy Chissell Franklin Jr, 6,3 pase decisive. CSM Focșani 2007: coșgeter – Henri Raunaldo Wade Chatman, 22,6 puncte de meci; cel mai bun recuperator – Aliaksandr Pustahvar, 5,4; cel mai bun pasator – Henri Raunaldo Wade Chatman, 3,9 pase decisive.

Focșănenii au, după cum se vede, argumente solide să încerce – și să reușească – să câștige la Craiova! Mai rămâne să le folosească așa cum au făcut în ultimele două meciuri din campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?