Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

VIDEO: Bărbat lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Momentul a fost filmat de o cameră de bord

O cameră de bord montată pe o mașină a surprins momentul în care un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat în apropierea Bisericii Catolice din Focșani. Pe imagini se poate vedea cum bărbatul se prăbușește pe asfalt în urma loviturii. Vom reveni cu detalii.

UPDATE:

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani cu privire la faptul că, un bărbat s-a prezentat și a afirmat faptul că a fost victima unui accident rutier în municipiul Focșani.
În urma verificărilor efectuate , polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de o tânără de 19 ani care circula pe strada Cuza-Vodă, ar fi acroșat ușor bărbatul în vârstă de 65 de ani din municipiul Focșani iar în urma coliziunii aceasta l-a transportat la spital.
Atât pietonul cât și tânăra de 19 ani au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

Sursa video: Facebook/ Andreea Vlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?