Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Handbal, Liga Națională – Meci dificil, dar de câștigat pentru focșăneni!

  • CSM Vaslui – CSM Focșani 2007, joi, 11 noiembrie, de la ora 18:00

Echipele din Liga Națională de handbal masculin revin în competiție după o pauză de trei săptămâni. Ultimul joc al CSM Focșani 2007 a fost la 20 octombrie, în Sala Polivalentă, în compania CSM Bacău. Ulterior acelei partide, handbaliștii focșăneni au avut o scurtă vacanță, după care au reluat pregătirile pentru a continua parcursul foarte bun din turul campionatului 2021-2022. Cât de bine le-a prins focșănenilor pauza, vom vedea în perioada următoare, când vor avea de disputat într-o lună nouă meciuri, dintre care, două, în Cupa European ă EHF, cu o deplasare în Islanda! Dalibor Cutura și Marko Isakovic, împreună cu jucătorii pe care îi pregătesc, au gestionat foarte bine situațiile similare și nu sunt indicii că nu se va întâmpla altfel în acest final de tur, început de retur și participare la Cupa Europeană EHF!

Mâine, 11 noiembrie, de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, de la ora 18:00, cu CSM Vaslui, în etapa a 9-a a campionatului. Focșănenii sunt în grupul de șase formații desprinse la patru-șapte puncte de un grup de patru formații, între care și CSM Vaslui. În cazul unei victorii la Vaslui, CSM 2007 își va consolida poziția în clasament și va putea concura în continuare pentru un loc în competițiile europene pentru viitorul sezon. A învățat drumul, a arătat că-i place acolo și se va bate pentru a repeta performanța de la finalul campionatului 2020-2021. Meciurile cu vasluienii, indiferent locul din clasament, au fost mereu foarte disputate, dificile pentru ambele echipe, care în ultimele patru întâlniri și-au împărțit victoriile. CSM Vaslui nu riscă în acest moment să ajungă la barajul pentru rămânerea în Ligă, dar are, la rândul său, nevoie de victorie pentru a se bucura de o vacanță de iarnă liniștită! Rezultatele de până acum din campionat îi indică, totuși, favoriți pe focșăneni care, cred, se vor întoarce acasă cu încă trei puncte.

Partida de mâine seara va fi arbitrată de clujenii Ioan Barbu și Gabriel Badiu iar observarea va fi asigurată de Argeșeanul Gheorghe Bejinariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?