Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Judo – Memorialul ”Aurel Câmpeanu”, câștigat de Ashley Gonzales, sportiv cubanez legitimat la CSM Focșani 2007!

  • Ashley Gonzales a câștigat trofeul după ce și-a depășit toți adversarii din turneul open 

Turneul internațional de judo Memorialul „Aurel Cîmpeanu”, care a avut loc duminică, 7 noiembrie, la Focșani, în Sala Polivalentă, s-a încheiat cu victoria lui Ashley Gonzales, judoka cubanez de excepțională valoare, recent legitimat la CSM Focșani 2007. Competiția din acest an, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a avut loc în sistem open, masculin, cu participarea a doar 13 sportivi, de la categoriile de greutate mari. 

În semifinale au acces Ashley Gonzales și Vlad Vișan, de la CSM Focșani 2007, Vlăduț Simionescu, de la Iași și Mircea Croitoru, de la Bacău. Toți patru, mari campioni! Au câștigat și au mers în finală Ashley Gonzales și Vlăduț Simionescu. Gonzales s-a impus prin ippon, a obținut medalia de aur și marele trofeu, în timp ce Simionescu a primit medalia de argint și trofeul. Vlad Vișan și Mircea Croitoru au terminat competiția cu medalii de bronz primite odată cu trofeele cuvenite. Premierea a fost făcută de Primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, de Liviu Macovei, președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007, de fostul mare campion de judo, Adrian Croitoru și de managerul concursului, Marius Ulmeteanu, managerul Umo Guard Focșani.

Dincolo de informațiile de mai sus, un succint comentariu! 

Memorialul din Polivalenta focșăneană a fost un regal cu o vedetă de mare anvergură internațională – Ashley Gonzales. Prezența în concurs a lui, ca și a celorlalți valoroși judoka, care au evoluat la un foarte bun nivel, a conferit o ținută specială concursului internațional anual menit să onoreze pe unul dintre promotorii judoului focșănean – Aurel Cîmpeanu. Competiția, care face parte din Calendarul FR Judo, a avut o organizare impecabilă asigurată prin grija managerului UMO Guard, Marius Ulmeteanu, unul dintre marii prieteni – și susținători – ai sportului focșănean. 

Ceea ce nu a fost spus explicit, dar a fost înțeles în subsidiar: participarea în premieră la Memorialul ”Aurel Cîmpeanu” a lui Ashley Gonzales și Vlad Vișan, recent legitimați la CSM Focșani 2007, a constituit ceea ce ar fi putut fi prezentarea lor oficială ca sportivi ai clubului. Venirea lor la Focșani – în special a lui Ashley Gonzales, se datorează în mare măsură lui Marius Ulmeteanu, ceea ce merită să fie apreciat în mod deosebit! Sensei Stănică Grosu a avut partea sa de contribuție! Simpla prezență între sportivii CSM 2007 a lui Ashley Gonzales, ca și a lui Vlad Vișan, conferă un mare plus de imagine clubului, secției de judo ca și judoului românesc în ansamblu. Cu consecințe directe în dezvoltarea sportivilor judoka ai CSM 2007, inclusiv în perspectiva funcționării aici a unui Centru Național de pregătire olimpică a cadeților și juniorilor!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?