Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO: Futsal, Liga I – Ciorăștenii, la a doua victorie în campionat!

  • Sportul Ciorăști – Clujana Cluj Napoca 4-1 (2-0)

Formații

Sportul Ciorăști: Cristian Marin, Răzvan Mihalache – Ștefan Lupu, Dumitru Ion, Vlăduț Dudău, Marian Plugaru, Florin Hălceanu, Andrei Mazilu, Răzvan Crăciun, Florin Nistor, Vlad Avram, Remus Popa, Florentin Mănăilă.

Antrenor, Marius Cozma

Clujana Cluj Napoca: Andrei Mocan, Ioan Temiș, Adrian Rad, Daradics Alexandru, Sergiu, Leahu, Mihai Moroșanu, Sergiu Nemeș, Vasile Bindea, Adrian Corujan, Robert-Daniel Popa, Florin Florean, Cosmin Mărginean.

Antrenor, Florin Pavel

Sportul Ciorăști a obținut, sâmbătă, 6 noiembrie, a doua victorie în Campionatului Ligii Naționale la futsal. În Sala Polivalentă din Focșani, ciorăștenii au întrecut cu 4-1 (2-0), pe Clujana Cluj Napoca, echipă în fața căreia câștigaseră în tur cu 10-3. Meciul de sâmbătă a fost echilibrat, cu multe ocazii de gol, dar vrâncenii au părut a avea o stare de crispare ce ar fi putut fi justifictă doar din grija de a nu pierde un meci de câștigat. Oricum, nu au avut lejeritatea, entuziasmul din partidele cu cele mai puternice grupări din Liga I. Primul gol al meciului a venit repede: în minutul 2:15, Ștefan Lupu a centrat pe sus, cumva atipic pentru futsal, iar Dumitru Ion, de lângă poartă a reluat cu capul la vinclu și s-a făcut 1-0. A urmat o perioadă cu posesie aproximativ egală pentru ca Vlăduț Dudău să înscrie pentru 2-0 cu un șut la colțul lung, pe jos, după o pasă a lui Ștefan Lupu. În partea a doua a întâlnirii, după 4:16 minute de joc, Cristian Marin a repus mingea cu a aruncare peste toată formația adversă iar Răzvan Crăciun a trimis fără preluare pe lângă portarul clujean, în gol: 3-0. Nu a mai urmat seria bogată în goluri din repriza a doua de la Cluj-Napoca pentru că oaspeții și-au masat adversarii în fața propriului careu și în minutul 37:20 le-au înscris golul de 3-1, prin Adrian Rad. După care au continuat să aibă posesia, însă au fost surprinși de ciorășteni pe contraatac de 5-6 ori. Vlăduț Dudău și Răzvan Crăciun nu au avut inspirația care să-i ajute să transforme în goluri ocaziile avute. Totuși, în minutul 38:32, Vlăduț Dudău a marcat pentru 4-1 din pasa lui Dumitru Ion și a securizat victoria echipei sale! În etapa următoare, la 20 noiembrie, Sportul Ciorăști va juca la Autobergamo Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?