Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

„Încalță un copil, de toamnă‟, campania inițiată de Mirela Retegan, se desfășoară și anul acesta la Focșani

Vă mai amintiți cu câtă bucurie despachetați un cadou atunci când erați mici?! Ei bine, Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, prin „spiridușii faptelor bune‟ pe care i-a răspândit în toată țara, depășind chiar și granițele ei, a inițiat o campanie menită să bucure mii de copii nevoiași din țară. Proiectul „Încalță un copil‟ se află la a treia ediție, iar Focșaniul este unul dintre orașele partenere, în care magia sărbătorilor de iarnă va fi prezentă și în acest an, pentru a treia oară consecutiv, prin implicarea Cristinei Diana Enache, cea care ilustrează poveștile Zurli. „Orice om bun poate să cumpere o pereche de ghete de iarnă, orice model. Haideți să ne alăturăm și anul acesta campaniei «Încalță un copil, de toamnă» – ediția 2021 inițiată de Mirela Retegan și să facem câțiva copii fericiți. Ideea proiectului este de a pregăti ghetuțe noi, astfel încât să se simtă speciali și copiii mai puțin norocoși. Pe lângă ghetuțe noi, puteți cumpăra bunătăți care nu se alterează, cum ar fi biscuiți, napolitane, gumă, creioane colorate, o jucărie, o carte sau chiar hăinuțe, și să le împachetați ca pe un cadou pe care-l pregătiți pentru copilul vostru. Totodată, scrieți pe cutie mărimea ghetuțelor (vârsta copilului) și dacă sunt pentru fetiță sau băiețel. Eu ilustrez pentru Mirela Retegan cărțile de povești și așa am aflat de campaniile ei. Am dorit să mă alătur ca să putem pune și Focșaniul pe lista faptelor bune. Suntem deja la ediția a III-a și recunosc că în fiecare an am fost plăcut impresionată că lumea reacționează pozitiv. Uneori, lumea judecă mediul din care provin acești copii și părinți, dar ei nu au nicio vină. Îmi aduc aminte anul trecut de o fetiță care pur și simplu s-a luminat la chip când a primit pachețelul, având o expresie de genul: «Contez și eu?! Cineva s-a gândit special la mine?». Anul acesta ne propunem să ajungem la copiii din localitățile Bolotești și Palanca. Vă așteptăm cu ghetuțele în Focșani, la magazin Artech, Bulevadrul Independenței, nr. 60, în sensul giratoriu din Obor. Tel: 0736 090 004. Detalii: www.fundatiazurli.ro‟, a spus Cristina Diana Enache.

Vă invit să îi dați o mână de ajutor Cristinei – îngerul nostru din Focșani‟

Campania „Încalță un copil‟ inițiată de Mirela Retegan și Asociația Zurli se desfășoară pe teritoriul întregii țări, iar pachetele pot fi trimise până la data de 4 decembrie, fiind puse la dispoziție mai multe locații din țară. Lista locațiilor și orașelor în care se desfășoară campania este disponibilă pe www.fundatiazurli.ro și pe www.mirelaretegan.ro. „Cred în nevoia de șanse egale pentru toți copiii. Ar trebui să asigure statul asta. Nu o face. Hai să încercăm noi. Pornim de jos. Începem cu picioarele. Și noi, oamenii buni din România, oamenii care credem în nevoia de a-i ajuta pe cei asemeni nouă, ne-am propus să încălțăm copiii desculți din țara asta. Visez la ziua în care n-o să mai fie nevoie de aceste campanii. Până atunci, să rămânem cu picioarele pe pământ. Și să ne încălțăm copiii. Vă invit să îi dați o mână de ajutor Cristinei – îngerul nostru din Focșani. Este unul dintre cei mai frumoși oameni întâlniți în viața asta. Cristina are grijă la Focșani de copiii desculți. Duceți ghetuțe pe care ea să le dea mai departe acolo unde niciun copil nu mai trebuie să aibă degetele degerate în iarna asta ‟, a precizat Mirela Retegan.

Potrivit reprezentanților Asociației Zurli, în primele două ediții, organizatorii proiectului „Încalță un copil‟, prin partenerii lor, au reușit să strângă 15.000 de perechi de încălțăminte nouă pentru 15.000 de copii din toată țara. „Prin campania «Încalță un copil», fondatoarea brandului Zurli își propune să ajungă cu ghete noi și cu produse care bucură sufletul copiilor, în comunități uitate de lume, în locuri unde nepăsarea, tristețea și ignoranța coexistă. Până pe 4 decembrie, românii din orice colț al țării și din diaspora pot să trimită sau să aducă o pereche de ghetuțe noi într-unul din punctele de strângere stabilite. De asemenea, persoanele care doresc să se implice mai mult și să strângă ghetuțe în cadrul campaniei, pot contacta organizatorii printr-un simplu e-mail, devenind astfel parte dintr-o acțiune colectivă la nivel național. Locațiile din restul țării sunt disponibile pe www.fundatiazurli.ro. Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!‟, se arată într-un comunicat de presă remis de Asociația Zurli.

Persoanele care doresc să susțină campania financiar o pot face folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundația Zurli

Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

Banca: ING Bank.

Detalii tranzacție: campanie «Încalță un copil, de toamnă» 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?