Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

VIDEO și FOTO! Un vrâncean a murit în Italia, după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie

Vergică Gheaba, originar din Vrancea, în vârstă de 53 de ani, a murit în Italia, la Colle Felicetta (Celano), după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie. Vergică Gheaba, cunoscut ca „Virgilio”, era originar din Vintileasca, a locuit o vreme în Focșani și plecase în Italia, unde locuia de mulți ani, la Celano, provincia L’Aquila, regiunea Abruzzo.

Potrivit publicației rotalianul.ro, bărbatul lucra ca îngrijitor de bătrâni și nu s-ar cunoaște motivul pentru care a pierdut direcția volanului, sau dacă a fost un gest intenționat. Bărbatul era așteptat în acea dimineață la medic, pentru o vizită de specialitate, dar nu s-a prezentat. Conform presei locale, poliția ia în calcul și o posibilă sinucidere.

Toată comunitatea din Celano este în doliu, deoarece bărbatul, foarte cunoscut în localitate, era de o bunătate incredibilă, mereu disponibil să ajute persoanele în vârstă. În urma sa a lăsat o soție și un fiu, informează Marsica Live.

„Astăzi va avea loc înmormântarea lui Vergică Gheaba Nirginio, bărbatul care ieri și-a pierdut viața după ce mașina sa s-a prăbușit de pe stânca din Celano, la Colle Felicetta”, a anunțat publicația Marsica Live.

sursă video: facebook MARSICALIVE / sursă foto: caffeinamagazine.it

„În ultimele ore, sute de mesaje de condoleanțe ale rudelor și prietenilor lui Vergică Gheaba au fost publicate pe internet. Vergică era cunoscut de mulți în Celano, localitatea în care alesese de mulți ani să locuiască. Dispariția sa lasă un gol în întreaga comunitate, încă o dată șocată de o moarte atât de tragică, produsă într-un loc atât de pitoresc cum e Celano, devenit acum un teatru al morții și al disperării”, se mai arată în articolul apărut în publicația italiană. 

Stânca pe care toată lumea o cunoaște în zonă ca „La Montagnola”, are o tristă istorie, fiind locul în care s-au produs trei tragedii în ultimii trei ani. La începutul lunii februarie, o altă nenorocire a șocat comunitatea din Celano: o profesoară  în vârstă de 50 de ani s-a sinucis, aruncându-se de pe stâncă. În noiembrie 2018, un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut de pe stâncă, pierzându-și viața în același loc în care și-a găsit sfârșitul și Vergică Gheaba.

„Înmormântarea va avea loc la ora 17, în Parohia San Giovanni din Celano”, potrivit marsicalive.it.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l ierte!

sursă foto: facebook Vergica Gheaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?