Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Biciclete furate de la lotul național de ciclism al Italiei, recuperate de polițiștii de la Crimă Organizată Vrancea. Suspecții bănuiți că vindeau și cocaină

Patru bărbați din Adjud au ajuns în arestul poliției vrâncene după o acțiune a polițiștilor de la Crimă Organizată Vrancea. Ei sunt bănuiți de trafic de droguri, dar și că ar fi făcut parte dintr-o rețea care se ocupa cu vânzarea unor bunuri furate din alte state. Potrivit unor surse, bărbații sunt bănuiți că aduceau cocaină din străinătate și o comercializau pe raza județelor Vrancea și Bacău. Bărbații și-ar fi început activitatea infracțională la începutul acestui an.

Pe lângă traficul de droguri, vrâncenii mai aveau și o altă preocupare. Ei ar fi mai făcut parte și dintr-o grupare care se ocupa cu vânzarea unor bunuri furate din alte state. Cei patru bărbați din Adjud sunt bănuiți că luna aceasta au furat peste 20 de biciclete, din Franța, care aparțineau cicliștilor de la lotul național al Italiei care participa la Campionatul Mondial de Ciclism în sală. Valoarea a fost estimată la peste 500 mii euro.

Ieri, bărbații au fost prinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să vândă o parte din bicicletele furate. Ulterior, oamenii legii au făcut și mai multe percheziții în timpul cărora au ridicat mai multe bunuri utile în anchetă. Mai multe persoane au ajuns la audieri după această acțiune, iar patru dintre ele au fost reținute. Astăzi, bărbații din Adjud vor fi propuși la arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?