FOTO: Fotbal juniori A – Victoria Gugești, campioană județeană înainte de ultima etapă!

0
690
  • În ultima etapă, gugeștenii vor juca în deplasare, la Panciu, sâmbătă, 30 octombrie

  • Președintele CSL Victoria Gugești, Cosmin Talpan, propune pentru campionatul juniorilor A1 încă un tur și un retur, în primăvara viitoare

Campionatul județean al juniorilor A1 are o câștigătoare cu anticipație – Victoria Gugești. Înaintea ultimei etape, cea de sâmbătă 30 octombrie, când vor juca la Panciu, gugeștenii au un avans de 8 puncte, dar și un meci mai mult disputat față de următoarea clasată, chiar următoarea adversară, și nu mai pot fi nici măcar egalați la punctaj. Pentru juniorii pregătiți de Săndel Vasile titlul de campioni din acest an este în prelungirea celui câștigat în ediția trecută de campionat. Și confirmă calitățile foarte tinerilor jucători, eficiența muncii lor și a antrenorului lor, susținuți de Consiliul Local și Primărie.

Săndel Vasile mi-a spus că elevii săi au simțit în întreg campionatul această susținere concretizată nu doar în asigurarea condițiilor de pregătire și participare la competiție. ”La toate jocurile din deplasare, au venit să ne susțină domnul Primar Vasile Vatră și președintele clubului, Cosmin Talpan. Iar jucătorii au răspuns atenției cu care sunt înconjurați cîștigând până acum toate meciurile din campionat și încercând să fie mereu mai buni, pentru că au văzut că așa pot urca spre echipele de seniori. Avem juniori de la noi pe bancă la Victoria Gugești în Liga a IV-a, dar și alții, care în timp au fost promovați în Liga a III-a, la CSM Focșani 2007. Doi dintre ei sunt acum în lotul echipei focșănene!”, mi-a spus Săndel Vasile.

Cine sunt componenții lotului juniorilor A1 de la Victoria Giugești? Mi-i spune președintele Cosmin Talpan: Cristi Bălăjel, Paul Nichita, George Cucu, Alin Oprea, Cosmin Iordache, Paul Marcu, Alexandru Mihăiescu, Cătălin Manea, Alin Mereuță, Adrian Bratu, Eugen Ilie, Sebastian Filip, Tiberiu Bondilă, Mihai Pencu, Robert Drăgan, Andrei Renta, Mădălin Nimra. Care adaugă că primii trei marcatori ai Campionatului Județean al juniorilor A1 sunt de la Victoria Gugești, care are un golaveraj impresionant: 33-3. Aceștia sunt Cătălin Emanuel Manea, cu 6 goluri, Cosmin Adrian Bratu și Eugen Ilie, cu câte 5 goluri.

Președintele Cosmin Talpan a observat că de la terminarea campionatului, în toamnă, până la participarea la fazele superioare ale campionatului – zone sau turneu final, este un timp în care echipa campioană îl poate folosi doar pentru antrenamente, cu puține jocuri de pregătire deoarece nu găsește partenere pentru astfel de meciuri. Și când ajunge la zonă riscă să nu facă față competiției. De aceea, propune continuarea competiției județene, în primăvară, cu încă un tur și un retur cu păstrarea numărului de puncte accumulate în toamnă. ”Am discutat în acest sens și la conducerea AJF Vrancea care, în principiu, agreează ideea, cu condiția ca și celelalte echipe din campionat să fie de acord. Suntem déjà campioni, dar ne asumăm un risc pentru că putem să fim depășiți în primăvară. Știm însă că este pentru binele fotbalului județean să aibă în fazele superioare ale campionatului o reprezentantă cu jocuri în picioare, care să facă față competiției!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here