Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Primarul comunei Năruja, mesaj pentru Iohannis: Sunteți responsabilul direct al dezastrului din țară! Ați distrus țara, v-ați bătut joc de români!

Primarul comunei Năruja, Grigore Mihăeș, îl acuză pe președintele României Klaus Iohannis că este responsabil direct „al dezastrului din țară“ realizat prin intermediul „guvernului meu“. Într-o postare publicată pe pagina sa de facebook, primarul Grigore Mihăeș îl acuză pe Iohannis că și-a distrus și scindat propriul partid, că a nominalizat pentru funcția de premier „oameni care nu au credibilitate politică“, în timp ce românii mor pe capete în plină pandemie de Covid-19, practic mai mulți ca la Revoluție. „Nu credeți că acest lucru este genocid?“, se întreabă primarul Grigore Mihăeș. Iată mesajul integral:

„În calitate de primar al unei comunități rurale de munte, (Comuna Năruja, județul Vrancea), cu oameni muncitori și cu frică de Dumnezeu, vă adresez câteva întrebări aflate pe buzele locuitorilor comunității noastre.

Domnule președinte Iohannis, sunteți responsabilul direct al dezastrului din țară, întodeauna ați vrut guvernul dumneavoastră, l-ați avut și s-a ales praful de toate. Ați distrus țara, v-ați bătut joc de români, v-ați distrus și scindat propriul partid. Ați călcat în picioare opiniile, principiile și sprijinul partenerilor care v-au votat și au convins și pe alții să vă voteze. Nu vă treziți nici în al doisprezecelea ceas, românii mor cu zile și dumneavoastră vă bateți joc nominalizând în funcția de premier oameni care nu au credibilitate politică și nu au capacitatea să obțină o majoritate în Parlamentul României, în speță Cioloș, care a eșuat o dată în 2015-2017, iar dumneavoastră vă permiteți să țineți Țara blocată nominalizând în plină pandemie un alt personaj «drag» dumneavoastră, generalul Ciucă. Îl aruncați în groapa cu Lei, în speranța că va trece guvernul, speculând situația dezastruoasă din țară. Bine, va trece și ce rezolvați? Este un guvern minoritar care din păcate nu are sprijin total nici în PNL, cum poate să aibă sprijin în alte formațiuni politice?

Domnule președinte, constat că nu va interesează morții din ultimele zile, ați sfidat românii prin prezența dumneavoastră la Congresul PNL fără mască și ați divizat partidul care v-a promovat și sprijinit în funcția pe care o dețineți, ce încredere să mai aibă românii în dumneavoastră? De ce nu ieșiți în fața Parlamentului să discutați, să mediați, să încercați colaborare cu toate partidele politice pentru formarea unui guvern, condus de un specialist în sănătate, conform procentajului obținut în alegerile parlamentare, care să scoată România din criză sanitară și la care să participe toate partidele politice aflate în parlament? Rolul dumneavoastră este să mediati și să vă asumați toate eșecurile avute. Trebuie să aveți tăria să vorbiți cu liderii PSD, pe care i-ați blamat și subestimat – afirmând de fiecare dată că sunt responsabili de toate relele petrecute în România din ultimii 30 de ani – cerându-le scuze în față națiunii și puneți la masa negocierilor cu asumarea unui consens politic pe termen de 6-8 luni să trecem peste pandemie, să redresăm un pic România și dacă nu există înțelegere politică după terminarea celor 8 luni, să se treacă la alegeri anticipate și românii să decidă. Dați dovadă de maturitate politică, lăsați orgoliile și nu uitați că statisticile spun că au murit mai mulți români de Covid decât la Revoluție. Nu credeți că acest lucru este genocid?

Nu uitați domnule președinte că: Noi suntem ce faptele noastre sunt.

DOAMNE OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI !!! DĂ-LE DESTULĂ MINTE CELOR CARE VREMELNIC SUNT LA CONDUCERE ȘI AMINTEȘTE-LE ÎN FIECARE ZI CĂ SUNT TRECĂTORI PE ACEST PĂMÂNT“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?