Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Ion Ștefan „Grindă” pleacă din grupul parlamentar PNL atacându-l pe Iohannis

Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan „Grindă” a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook, că părăsește grupul PNL din Camera Deputaților. El urmează astfel calea lui Ludovic Orban, cel pe care l-a susținut alături de întreaga organizație a PNL Vrancea, la șefia partidului. Doar că, la congresul PNL din septembrie, a câștigat echipa Florin Cîțu.

„Nu mi-a fost nicicând mai greu să fac un anunț ca cel pe care îl fac acum. Astăzi, 27 octombrie, am ales să demisionez din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, urmând a activa în calitate de deputat neafiliat. Membrilor PNL Vrancea, familiei politice alături de care am obținut cele mai frumoase rezultate în cariera politică îi spun clar: nu plec din PNL, rămân colegul dumneavoastră”, scrie pe un ton patetic „Grindă”.

Rămâne de văzut dacă va mai putea rămâne „colegul” liberalilor, după ce Cîțu se va hotărî ce va face cu susținătorii taberei Orban. Și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu zecile de neamuri și lipitori de afișe postați de Ion Ștefan și acoliții lui în posturi publice, pe salarii uriașe.

Deputatul liberal îl atacă, în postarea sa, chiar pe președintele României. „Îmi doresc ca această despărțire să fie una temporară, însă nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat cu PNL din vară și până acum. Acțiunile unui grup au afectat întreaga Românie, o țară lăsată pradă pandemiei, nepregătită de venirea iernii și cu o posibilă criză economică la orizont”, scrie „Grindă”, care afirmă că „PNL a fost făcut praf de ambițiile nerealiste ale unor colegi, la îndemnul președintelui”. „Criza guvernamentală a fost creată artificial din ambiții prostești”, afirmă liberalul și se întreabă „oare cum se simte acum președintele statului, Klaus Iohannis, când românii care au stat la cozi imense la vot, îndurând frig și ploaie, străbătând sute de km, se dezic de domnia sa? Garantul democrației a pus umărul la criza din Guvernul României și la cea din PNL!”.

„Mă dezic de tot balamucul politic creat de unii și alții care au dovedit prin acțiunile lor că își bat joc de cetățeni, de o țară și pun în pericol implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență. Am crezut în PNL și cred, în continuare, în capacitatea colegilor mei de a realiza că suntem pe marginea prăpastiei. Îmi doresc ca lor să le revină gândul cel bun, acum, în al 12-lea ceas și să spună stop distrugerii unei echipe de la care oamenii avea așteptări imense”, mai scrie deputatul care a căpătat o tristă celebritate la nivel național prin gafele comise și prin numirile „fără număr” ale rudelor și apropiaților în funcții publice. Acum e trist și plânge cu lacrimi de crocodil cu gând la biata țărisoară. Pardon! Cu gândul că va scăpa din mâini sforile pe care le trăgea în partid și prin guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?