Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO: Judo – La Focșani va funcționa Centrul Național de Pregătire Olimpică – feminin și masculin

* CS Unirea Focșani, șapte medalii la Cupa României și Campionatul Național Ne Waza – Două medalii de aur, una de argint și două de bronz la Cupa României și două medalii de bronz la Ne Waza

* La Focșani va funcționa Centrul Național de Pregătire Olimpică – feminin și masculin; deocamdată a fost aprobată funcționarea, începând cu 1 ianuarie 2022 a Centrului Olimpic feminin

Sportivele de la Clubul Sportiv Unirea Focșani, pregătite de sensei Adrian Moldoveanu și-au confirmat valoarea și la ediția din acest an a Cupei României și Campionatul Național Ne Waza U 21 care a avut loc la Poiana Brașov la finalul săptămânii trecute. Uniristele s-au întors de la cele două competiții cu opt medalii: două de aur, una de argint și trei de bronz! Au câștigat Cupa României și au primit medaliile de aur, la 48 kg. Giorgia Hagianu, care a întrecut-o în finală pe colega ei de club Iulia Moldoveanu, medaliată cu argint, și Denisa Maria, la 78 kg. La 63 kg. Larisa Constantin și la 70 kg. Ionela Macovei s-au clasate pe locurile 3 și au primit medaliile de bronz.

La Campionatul Național Ne waza, Silvia Pomană, la 52 kg. și Ionela Macovei, la +63 kg. au terminat competiție pe locurile 3 și au fost medaliate cu bronz. În clasamentul pe cluburi, CS Unirea Focșani s-a clasat pe locul al treilea la Cupa României.

La Focșani va funcționa Centrul Național de pregătire Olimpică pentru juniori și tineret – feminin și masculin!

La reuniunea conducerii FR Judo care a avut loc la Poiana Brașov cu ocazia Cupei României și a Campionatului Național Ne Waza, a fost aprobată funcționarea la Focșani, începând cu 1 ianuarie 2022, a Centrului Național de pregătire Olimpică feminin. În acest sens a fost aprobată finanțarea pentru patru locuri. Sensei Adrian Moldoveanu, care este membru al Comitetului Director al FR Judo, mi-a spus că înființarea la Focșani a Centrului Olimpic – cu finanțarea a patru locuri, este un pas înainte în preocupările Federației pentru creșterea performaței în judo. ”Ne-a dat încredere în noi, în munca noastră și în posibilitățile noastre de a aduce rezultate de înalt nivel judoului românesc”, mi-a mai spus sensei Adrian Moldoveanu, care va fi antrenorul Centrului, împreună cu sensei Iulian Surlă, și el, membru al Comitetului Director al FRH, care va și coordonator. Urmează definitivarea preparativelor pentru Centrul Olimpic masculin, tot la Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?