Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Primarul liberal de la Vizantea-Livezi: Noi la PNL nu prea mai avem nimic. Domnule președinte Iohannis, m-ai dezamăgit!

Mai faceți o pauză, dragi politicieni de rang înalt!
Mai faceți o pauză de la „strategii”, „calcule” și „combinații” și mai gândiți-vă pentru ce sunteți acolo, pentru ce și-au pus oamenii speranțele în voi!

Nu pot spune că imi pare rău că am susținut partidul din care fac parte – PNL, cred ca are cei mai buni și serioși politicieni, de la primari extraordinari, la politicieni serioși, experimentați și performanți fie ei președinți de Consilii Județene, parlamentari sau europarlamentari, însă ce se întâmplă în partid de vreo 4-5 luni efectiv este inexplicabil.

Domnule Președinte Iohhanis, m-ai dezamăgit!
Știți cate probleme sunt de rezolvat? Știți cu cate ați ramas in urma? Știți cat de mult rău faceți prin dorința dumneavoastră de a controla tot?

Un partid este format din oameni, iar un partid puternic este format din oameni care cred puternic în doctrina, ideile dar și viziunea liderilor, noi la PNL nu prea mai avem nimic.

Avem în schimb toți acei politicieni pe care i-am amintit mai sus, sper ca ei sa poată forța revenirea la principiile care ne-au ghidat în ultimii ani.

Nu o să vorbesc nici despre oportuniști, nici despre lipitori, nici de anumiți oameni politici care vremelnic au ajuns pe diverse funcții. Aceștia sunt peste tot, în toate partidele și vor dispărea la fel de repede cum au apărut, consecvența, consistența si profesionalismul nu pot fi mimate!

Sănătate vă doresc tuturor, iar decidenților noștri sănătate la cap!

sursă foto și text: Ciobotaru Dragos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?