ULTIMA ORĂ! Fotbal și handbal, pe stadionul Milcovul și la Sala Polivalentă din Focșani, în acest week-end. Jandarmii vor asigura buna desfășurare a evenimentelor

0
360

Pentru asigurarea unui climat normal de ordine și siguranță publică, jandarmii vrânceni, alături de polițiști vor acționa și în acest sfârșit de săptămână cu ocazia desfășurării manifestărilor din spațiul public, după cum urmează:

– Sâmbătă 23 octombrie pe stadionul Milcovul din Municipiul Focșani se va desfășura meciul de fotbal din cadrul competiției Liga 3, dintre echipele CSM Focșani 2007 și CS Sporting Liești ;

– Sâmbătă, 23 octombrie și duminică 24 octombrie , la Sala Polivalentă din Municipiul Focșani , se vor desfășura meciuri de handbal masculin din cadrul Cupei Europene – EHF, dintre echipele Handball Kaerjeng din Luxemburg și CSM Focșani 2007.

Recomandăm participanţilor să respecte măsurile stabilite de organizatori în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și indicațiile forțelor de ordine și să solicite ajutorul forţelor de ordine, în mod direct sau prin numărul unic apel de urgență ,, 112” în cazul producerii unor fapte de natură penală sau contravențională.

Comunicat IJJ Vrancea, 23 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here