Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

VIDEO și FOTO! Accident la ieșirea din Bolotești spre Vidra

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în comuna Bolotești, mai exact la ieșirea din satul Vitănești spre Vidra, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit martorilor, un automobil cu număr de Italia ar fi pătruns brusc pe contrasens, moment în care a lovit o dubiță cu număr de Brașov. În urma impactului, automobilul a fost proiectat în capul unui podeț, apoi într-un stâlp care s-a prăbușit. Martorii spun că în dubiță erau patru pasageri și, din fericire, nu ar fi fost nimeni rănit.
„În mașina de Italia erau doi tineri, puțin speriați fiindcă au avut mare noroc”, am mai aflat de la unul dintre martorii prezenți la fața locului. Un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, a intervenit imediat după producerea accidentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea ne-a comunicat că „în urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei persoane din autoturism.” 

„A fost vorba despre o coliziune produsă între un autoturism și un microbuz transport persoane (8+1), care efectua cursa regulată Brașov- Focșani.
În microbuz erau patru pasageri, niciunul nu a fost rănit”, ne-a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

 sursă video: Silviu Cîmpianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?