ULTIMA ORĂ! DGASPC Vrancea scoate la concurs 15 posturi! Se caută medic specialist, asistenți sociali și medicali, psiholog, infirmiere și îngrijitori

0
9894

15 posturi vor fi scoase la concurs de DGASPC Vrancea. Se caută medic specialist, asistenți sociali și medicali, psiholog, infirmiere și îngrijitori.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea se confruntă în prezent cu un deficit de personal, însă cu prioritate se impune asigurarea activității în centrele de tip rezidențial, al căror program de funcționare este continuu, în pandemie fiind chiar necersară carantinarea personalului pentru o perioadă de 14 zile, timp de două luni. În cadrul acestor centre sunt ocrotite persoane vârstnice, copii și adulți cu și fără dizabilități care au nevoie de îngrijire și supraveghere permanentă.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea are în prezent un deficit de personal de 210 de posturi.

În perioada imediat următoare vor fi scoase la concurs 15 de posturi, majoritatea personal de specialitate.

De la debutul pandemiei, în condițiile vacantării a 52 de posturi și a celor două luni de izolare la locul de muncă, asigurarea personalului în fiecare centru a reprezentat o adevărată provocare, menținerea continuității turelor de lucru fiind realizată cu mari eforturi.

Situația este cu atât mai serioasă cu cât în acest sistem se furnizează servicii către persoane cu dizabilitati grave, neuropsihici, copii și adulți, dar și alte afecțiuni și este nevoie de personal de specialitate care sa îi îngrijească și să îi supravegheze în permanență, 7 zile din 7, 24h/24h .

În acest moment, în sistemul de asistență socială vrâncean sunt ocrotiți  aproximativ 1060 de copii și 449 persoane adulte cu handicap.

 

Persoanele interesate pot afla detalii privind condiţiile de participare şi bibliografia de concurs accesând pagina oficială a instituției: http://www.asistentasocialavn.ro/.

   Purtător de Cuvânt,

                       Adina Lăscan       

COMUNICAT DE PRESĂ, 15 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here