FOTO: Acţiuni desfăşurate de poliţişti în cluburi, baruri, discoteci dar și în trafic, pentru un climat de siguranță

0
1034

În noaptea de 17/18 septembrie, polițiști de ordine publică, rutieră și de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani împreună cu cei ai Serviciului Ordine publică-Sisteme de securitate, Serviciului Investigații Criminale dar și cei specializați în combaterea criminalității organizate au desfăşurat acţiuni de verificare în cluburi, restaurante și baruri din municipiul Focșani, pentru un climat optim de ordine și siguranță publică.

Totodată, acțiunile au vizat prevenirea faptelor comise cu violență, a consumului de substanțe interzise dar și a actelor de teribilism săvârșite de tineri în trafic.

În urma activităţilor desfăşurate, 7 operatori economici au fost verificați, fiind legitimate aproximativ 400 de persoane și controlate 59 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 și a OUG 195/2002, în valoare de 8560 lei.

De asemenea, un permis de conducere a fost reținut pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Foarte important : amintim faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

Text și foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here