Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Președintele Consiliului Județean a participat la un eveniment religios în Slobozia Bradului

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a participat la un eveniment religios în Slobozia Bradului. „Am participat astăzi (marți – n.r.) alături de Gheorghiță Berbece, prefectul județului Vrancea, și de colegii consilieri județeni Valerică Zamfirescu și Claudiu Matei, la invitația colegului nostru, Merlin Ivancea, primarul comunei Slobozia Bradului, la „Cortul întâlnirii”, ediția a III-a. Evenimentul s-a derulat în perioada 14.08.2021 – 17.08.2021 și a reunit sute de locuitori, dar și invitați din țară și străinătate. Totul, spre slava lui Dumnezeu. Dumnezeu să îi binecuvânteze pe locuitorii comunei Slobozia Bradului și pe toți vrâncenii!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a președintelui CJ Vrancea.

Din cei aproximativ 9 mii de locuitori ai comunei, circa 90 la sută sunt penticostali. Potrivit wikipedia, Biserica Penticostală (numită și “Biserica lui Dumnezeu Apostolică”) este o biserică neoprotestantă. Este, conform cultulpenticostal.ro, „o mişcare religioasă bazată pe reactualizarea doctrinelor creştine cu privire la botezul cu Duhul Sfânt şi vindecări divine”.

Într-un reportaj din aprilie a.c., digi24.ro arăta că România a înregistrat anul trecut cea mai mică rată a natalităţii din istoria sa. S-au născut foarte puţini copii, iar cele mai multe localităţi au marcat recorduri negative. O singură comună face excepţie de la această situaţie şi se poate mândri cu faptul că a bătut la natalitate reședința județului Vrancea. Este vorba despre comuna Slobozia Bradului, unde „regulile care interzic orice metodă contraceptivă sunt respectate la literă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?