Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Schimbări în rândul inspectorilor școlari și conducerilor școlilor din Vrancea

Săptămâna începe cu schimbări în rândul conducerilor unităților de învățământ din Vrancea. Luni, în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Vrancea, au fost numiți mai mulți directori și directori adjuncți, unii dintre ei revenind pe funcție, alții noi. De asemenea, ar fi avut loc schimbări în rândul inspectorilor școlari. Doina Collavini, inspector școlar pentru arte, ar fi fost înlocuită cu Diana Rozalia Tăicuțu, fost director al Liceului de Artă din Focșani, implicată în urmă cu aproximativ 4 ani într-un scandal sexual cu unul dintre elevii săi.

În fruntea Liceului „Al. I. Cuza‟ din Panciu ar urma să revină în funcția de director plin inspectorul școlar Eleonora Dărmănescu.La Liceul Teoretic „Grigore Gheba‟ din Dumitrești, aceleași surse spun că Sorinel Stănilă va trece din poziția de director, în cea de director ajunct, iar fostul director adjunct Aurelia Răducan va fi director plin.

Nici la Școala Gimnazială „Emil Atanasiu‟ Garoafa lucrurile nu ar rămâne la fel, în sensul că directoarea Fănica David va fi înlocuită cu Alina Murgu. La conducerea Școlii din Măicănești ar urma să vină Marga Răileanu, în timp ce la Școala din Țifești, Aurelian Sibechi ar urma să fie înlocuit cu Aura Robescu. Directorul Școlii din Bălești, Camelia Tudorie ar fi fost înlocuită cu Constantin Trandafir, iar la Școala din Vintileasca, Fănel Cruceanu ar urma să-și ia la revedere de la funcția de director, urmând să fie înlocuit cu Gabriel Trestianu.

Nici în Focșani apele nu au rămas netulburate. Directorul Școlii Gimnaziale nr. 7 „Adrian Păunescu‟, Sebastian Burlan și-ar fi dat demisia, iar scaunul lui ar putea fi ocupat de Angheloiu. Schimbări ar fi avut loc și în ceea ce privește conducerea Școlii Gimnaziale nr.5 „Anghel Saligny‟ din Focșani, unde Florentina Olteanu ar fi fost înlocuită de Răzvan Lazăr, iar numele noului director adjunct ar fi Marius Zaharia.

La Colegiul Național „Unirea‟ din Focșani, directorul adjunct Romulus Buzățelu ar fi fost înlocuit cu Marius Mohonea. La Colegiul Economic „Mihail Kogălnioceanu‟ din Focșani, funcția de director ajunct ar urma să fie ocupată de Mihaela Tudor, iar Colegiul Pedagogic „Spiru Haret‟ Focșani ar urma să o aibă pe Svetlana Baciu ca director plin, și pe Natașa Simion ca director adjunct. Marilena Răvaș n-ar mai rămâne în funcția de director la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi‟ Focșani, ci ar urma să fie înlocuită cu Carla Marin.

Pe surse am aflat că au mai fost câțiva directori care și-au pierdut posturile, însă reprezentanții IȘJ Vrancea nu au trimis niciun comunicat oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?