Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Familiile din Biliești, afectate de inundații, au primit ajutoare financiare din partea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei

Inundațiile din perioada 20-22 iunie 2021 au afectat mai multe familii din comuna vrânceană Biliești, dintre care 26 au suferit pagube majore. În contextul în care familiile sinistrate au început să-și refacă gospodăriile, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei le-a oferit acestora carduri de cumpărături, în valoare totală de 100.000 de lei.

Joi, 12 august 2021, în biserica Parohiei Sasu din localitate, părintele Aurel Boțan – protopop al Protoieriei Focșani I, alături de părintele Vasile Metu – secretar în cadrul aceleiași protoierii, părintele paroh Vasile Petraru și dna Aura Lavinia Răuță – referent la Sectorul Social-filantropic și misionar al Eparhiei, a dăruit cardurile valorice familiilor afectate de inundații, pentru a-și achiziționa materiale de construcții, produse electrocasnice și alte obiecte de uz gospodăresc.

Dintre locuințele lovite de ape, 9 aparțin unor familii cu venituri modeste. De aceea, preotul paroh a realizat o evaluare a pagubelor și a stabilit câte o sumă necesară pentru ajutorarea fiecărei familii greu încercate de calamitățile naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?