Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Casa de Ajutor Reciproc ÎNFRĂȚIREA BUHUȘI IFN vă ajută să depășiți problemele financiare

Înființată în anul 2017, Asociația Casa de Ajutor Reciproc ÎNFRĂȚIREA Buhuși I.F.N. și-a deschis un nou punct de lucru și în Focșani. Până în momentul de față, un număr de aproximativ 3.000 de membri i-au trecut pragul. Aceștia provin din toate mediile, fiind atât salariați, cât și pensionari, și au la dispoziție, prin consultanții noștri, toate detaliile privind statutul de membru, drepturi, obligații și, ce este cel mai important, vor afla cum pot face un împrumut în funcție de nevoi.

Activitatea casei de Ajutor Reciproc ÎNFRĂȚIREA Buhuși I.F.N. s-a dezvoltat în 3 județe: Bacău, Neamț și, mai nou, Vrancea. ,,Am deschis în Focșani, într-un oraș cu o istorie bogată și oameni deosebiți, pentru a-i sprijini financiar, la nevoie. Mare ne-a fost surpriza când am văzut că produsele noastre au fost solicitate de un număr mare de membri, fiindu-le accesibile atât dobânda datorată la împrumut, suma împrumutată, cât și rapiditatea cu care sunt onorate cererile”, precizează președintele Casei de Ajutor Reciproc ÎNFRĂȚIREA, ROGOJINĂ ELENA, cu o experiența de 30 de ani în sistemul CAR.

Consilierii sucursalei, prin profesionalismul de care au dat dovadă, au reușit, într-un timp relativ scurt, să fie cunoscuți și să vină în sprijinul cât mai multor membri, astfel încât bucuria citită pe chipul lor și aprecierea serviciilor ne dau aripi și ne întăresc convingerea că trebuie să-i ajutăm și să le facem traiul un pic mai ușor. ,,Vom căuta să ne diversificăm plaja de servicii acordate membrilor, să-i fidelizăm, să-i sprijinim în refinanțarea altor sume împrumutate la niște costuri mai mari și să ne merităm titulatura de «CASĂ DE AJUTOR RECIPROC». Vom căuta să le acordăm dobânzi atractive la fondurile sociale, astfel încât să nu-și piardă din valoare prin inflație”, completează reprezentantul firmei.

Pentru toate operațiunile derulate în cadrul instituției noastre, NU SE PERCEP COMISIOANE DE LUCRU !

Persoanele interesate de un astfel de împrumut, sau cele care vor să devină membri, ne pot găsi în Focșani, pe Bd-ul.Unirii, nr.59, vis-a-vis de cinema Balada, zilnic între orele 8:00-16:00 sau la tel: 0337/ 401.317.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?