Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

DECO-DESIGN EG SRL, de la Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, premiul I la târgul național al firmelor de exercițiu

Târgul firmelor de exercițiu „Din școală în viață prin firma de exercițiu”, aflat la ediția a IX-a, a fost organizat de Colegiul Economic Hermes Petroșani la data de 19-23 aprilie 2021 și au participat firme de exercițiu din toată țara. La această competiție națională, Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, reprezentat prin firma de exercițiu DECO-DESIGN EG SRL a obținut următoarele premii:

– premiul I – secțiunea Catalog firmă;

– 2 premii 2 – secțiunea Site web și secțiunea Prezentare firmă ppt;

– 2 mențiuni – secțiunea Spot publicitar și secțiunea Materiale promoționale.

Firma de exercițiu DECO-DESIGN EG SRL a fost înfiinţată la data de 31.10.2018, fiind preluată de elevii clasei a XI-a B de la Liceul Tehnologic ,,Eremia Grigorescu” Mărășești, sub îndrumarea doamnei profesoare BORDEIU RODICA. Obiectul de activitate al firmei îl constituie fabricarea și comercializarea decorațiunilor handmade și a aranjamentelor florale pentru evenimente speciale din viață.

Firma de exercițiu este de fapt o metodă modernă de învățare prin care se simulează o firmă reală, în sensul că se întâmplă exact ceea ce se întâmplă într-o firmă reală, deosebirea constând în faptul că tranzacțiile care se efectuează sunt cu bani virtuali. Liceenii din clasele terminale află astfel, cum să-și înființeze și să dețină o firmă, cum să o promoveze și să o facă competitivă pe piață.

Elevii de la clasa a XI-a B au fost foarte încântați de activitatea firmei lor, declarând:

”Ne pasionează ceea ce facem și îmbinăm experiența acumulată cu pasiunea, dedicarea și creativitatea pentru a realiza aranjamente florale și decorațiuni handmade cât mai frumoase și diversificate, menite să satisfacă chiar și cei mai exigenți clienți.

…flori de hârtie. Sunt flori care rezistă o viață, fără a-și pierde însă, fragilitatea. Floarea de hârtie nu are parfum și nu se ofilește, este martorul discret, tăcut, al atâtor evenimente din viața.

Ideea unor buchete de flori de hârtie, a pornit din dorința de a putea păstra o lungă perioadă de timp frumusețea unei amintiri, dar și pentru a crea evenimente unicat și handmade 100%.

Produsele handmade au avantajul că sunt unice, realizate cu multă migală, pe baza unui concept unic.”

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?