Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Două persoane puse sub control judiciar, în urma perchezițiilor din Vrancea privind contrabanda cu țigări

Acțiune SICE-IPJ Vrancea

13 PERCHEZIŢII DOMICILIARE, LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGARETE

La data de 10 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – I.P.J. Vrancea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au efectuat 13 percheziții în județul Vrancea, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă.

4 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie a.c., persoanele în cauză ar fi achiziționat țigarete, care provin din contrabandă, pe care ulterior le-ar fi comercializat în județul Vrancea.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 35000 țigarete care nu aveau timbre fiscale aplicate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Față de o femeie de 41 de ani și un bărbat de 40 de ani a fost dispusă cercetarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

La activități, au participat polițiști specializați în investigarea criminalității economice, specialiști criminaliști, echipe de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice continuă cercetările.

Sursa text și foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?