Consilierul județean Ioan Micu, dat afară din PSD Vrancea după ce a jignit-o pe Clotilde Armand; consilierul i-a transmis scuze primarului sectorului I

0
2118

Organizația PSD Vrancea a anunțat că se dezice total de comentariile făcute de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al primarului sectorului I din București, Clotilde Armand. Mai mult, președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicusor Halici, a anunțat că va solicita excluderea acestuia din PSD. „Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariul făcut în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR. PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, se arată în comunicatul de presă semnat de președintele interimar al organizației PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici.

Reacția social democraților vrânceni vine după ce consilierul Ioan Micu a scris pe pagina de Facebook a Clotildei Armand că ”în Franța era răpită și violată zile în șir”, după ce aceasta s-a plâns că a fost agresată în trafic. Consilierul județean și-a cerut ulterior scuze pentru limbajul folosit, primarului Clotilde Armand.

“Bună seara, doamnă Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu și doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră într-un comentariu pe Facebook. Nu există nicio circumstanță atenuantă pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar dacă au fost sub formă satirică, vreau să știți că sunt printre semnatarii petiției de castrare chimică a violatorilor, nu înțeleg ce a fost în mintea mea când am făcut acel rușinos comentariu. Încă o dată îmi prezint mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand! Vă mulțumesc! „A greși e omenește, a ierta e Dumnezeiesc”!
Vă doresc multă înțelepciune și putere de muncă pentru a rezolva problemele stringente ale cetățenilor din sectorul 1, dar și mai mult îmi urez mie înțelepciune și cumpătare în patimile politicii. Vă rog din tot sufletul iertați-mă și nu am rugămintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare, sunt un om simplu de la țară, dar în fața conștiinței mele, a soției mele și a copiilor mei trebuie să-mi corectez greșeala, pentru că toată viața mea am construit-o în jurul Dreptății, a Adevărului și a Binelui, căile exprimate de Platon în Republica. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Cu regret, dar respectuos și sincer, Ioan Micu”
.
Reacție la comentariul consilierului Ioan Micu a avut și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, care a scris pe pagina sa de Facebook că exprimarea lui Micu “a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare”. „Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a scris Cătălin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here