Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Sergent Bratu Iuliana, sanitar în compartimentul urgențe al Spitalului Militar Focșani, construiește speranțe de sănătate pe tărâmul afgan

Sergent Bratu Iuliana, sanitar în Compartimentul Primire Urgențe în cadrul Serviciului de Medicină Operațională al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” este unul dintre misionarii lui Hipocrate în cadrul compartimentului WARD al Spitalului Militar Multinațional ROL 2 din Afganistan.
Doamna sanitar este absolventă a Secției de instruire și perfecționare medico-militară Sibiu în anul 2019 și se află la prima misiune într-un teatru de operații.

Schimbarea la față a pustiului afgan se face cu speranțe de sănătate dăruite din suflet. Copiii și bătrânii ne încearcă sentimentele când, cu privirea așteaptă vindecarea de la noi. Dacă vorbim de îngrijirea pacienților cu traume chirurgicale sau de îngrijiri medicale pentru pacienții confirmați pozitiv SARS-CoV-2, întâlnim aceiași rugă care ne obligă să-i ajutăm.” ne-a mărturisit sergent Bratu Iuliana.
Noi, cei de acasă, îi transmitem gânduri bune și susținerea noastră doamnei sergent Bratu Iuliana.

Respect!

Text : plutonier major Galiță Adrian/ facebook Spitalul Militar de Urgență „Dr. Al. Popescu” Focșani
Foto: sergent Bratu Iuliana

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?