Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Handbal juniori 1 – CSM Focșani 2007 este în turneul final al Campionatului Național!

Echipa de juniori 1 a CSM Focșani 2007 a reușit remarcabila performanță de a promova în turneul final al Campionatului Național de handbal, ediția 2020-2021, la prima la participare la un asemenea nivel competițional. Antrenorii Marius Partene, Iulian Neață și Constantin Rusu – antrenor pentru portari, Viorel Ciubotaru, director tehnic, au avut la dispoziție un lot alcătuit din juniorii 1 Tiberius Toboșanu, Alexandru Muraru, Călin Ciubotaru și Raul Partene și juniorii 2 Nicolas Vișan, Robert Zaharia – portari și jucătorii de câmp Robert Feraru, Alexandru Golea, Denis Bari, Valentin Bogdan, Robert Filip, Nicolae Bouroș, Marius Abeaboeru, Răzvan Prundiș, Cristian Rotaru, Daniel Gavrilă.
Directorul CSM Focșani 2007, profesorul Viorel Ciubotaru mi-a spus că a înscris echipa în campionatul național al juniorilor 1 pentru a le oferi jucătorilor crescuți în Centrul de juniori al clubului posibilitatea să aibă la activ cât mai multe meciuri în ultimul an în care, din cauza pandemiei, a fost o lungă perioadă de inactivitate. Antrenorii și jucătorii au răspuns prin frumoasa surpriză a calificării în turneul final al juniorilor 1 și cu rezultate care îi așază în postura de aproape calificați în turneul final al juniorilor 2!
În ultimul turneu al Seria Valoare 2 a Campionatului Național al juniorilor 2, la Buzău, în perioada 5-7 mai, CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate, 32-32, cu LPS Buzău, a câștigat cu 10-0 prin neprezentarea CSS Craiova și a pierdut cu 21-32 meciul cu CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?