Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO: Polițiștii Biroului Rutier Focșani au ajutat o familie cu cinci copii

ECHIPA SPERANȚEI CONTINUĂ ”MISIUNEA”

Polițiștii Biroului Rutier Focșani au pus ”mână de la mână” și au ajuns astăzi cu alimente, dulciuri, jucării la o familie cu 5 copii.

Vremea rece și ploioasă nu ne-a împiedicat astăzi să încărcăm autospeciala cu pachete alimente, haine, dulciuri pentru 5 copii ce locuiesc într-o căsuță modestă într-o comuna din județ.

Părinții se străduiesc să lucreze toată ziua prin sat pentru a le oferi celor mici strictul necesar.

Când nu sunt la joacă, cei patru băieți și sora lor își ajută părinții la treburile gospodărești și, împreună, au reușit ”să facă rai” din ce au primit. Casa în care locuiesc le-a fost oferită de către un om cu suflet mare, iar astăzi i-am găsit în mijlocul treburilor gospodărești: au văruit, vopsit și pregătit cum se cuvine pentru sărbători mica gospodărie.

De departe, cea mai fericită a fost Alina, fetița de 9 ani care a primit și o trotinetă, poate nu întâmplător, de la colega noastră Alina. Bucuroasă, ne-a spus că o va împărți cu fratele mai mic, în vârstă de 6 ani.

Nu este altă răsplata mai mare și mai plină de semnificație decât zâmbetele fericite ale copiilor și credința că, măcar pentru o zi, dăruind din suflet, am reușit să reaprindem speranța în sufletele lor.

Campania ”Dăruim din suflet” continuă.

Comunicat IPJ Vrancea din 28 aprilie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?